dnes jsem nasel fakturu kdyz jsem ji cca pred rokem kupoval, trochu jsem se seknul, vysla me tehdy na 1.441,- s DPH...ale nekdo, kdo ma u Toy slevu to umi urco levneji..stenky píše:tak to mi ich kup rovno 4 paryFloyd píše:btw, cena nove pozicky origo toyota cca 1300,-lebo u nas v bananovej republike slovensko stoji len cocka 70-80EUR a komplet aj s objimkou tak 100Evro... jeden kus..... dlho som zhanal az ma nakoniec zachranila Lenulkyna pozicka.
co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
budu mit narozeniny , tak bych si chtel "objednat" z ebaye nejakej zajimanej model auta a nasel sem typka v honkongu co ma slusny ceny a pekny veci na vyber ,
napr :
http://cgi.ebay.com/21116-HASEGAWA-1-24 ... 335a6d7ea0
http://cgi.ebay.com/21051-HASEGAWA-1-24 ... 4a9ec4a1dc
neco z toho urcite vemu tak kdyby nekdo chtel

napr :
http://cgi.ebay.com/21116-HASEGAWA-1-24 ... 335a6d7ea0
http://cgi.ebay.com/21051-HASEGAWA-1-24 ... 4a9ec4a1dc
neco z toho urcite vemu tak kdyby nekdo chtel
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
pisu si te na seznam - koupis mi tu 2000GTgarfielld píše:Překlad: Chtěl bych vás upozornit na mé narozeniny a byl bych velice rád kdyby jste mi ty modely někdou kopil.Pavo.B. píše:budu mit narozeniny , tak bych si chtel "objednat" z ebaye nejakej zajimanej model auta..
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
raintran> jo to ony dělaj ty gumový trubky rády... už sem taky měnil... doporučim vrakoviště... za pár kaček a jako nový
Ja-ma> nedělám si prdel... jsou jako nový (pochybuju že by je někdo kontroloval pod lupou
a na autě taky jako nový...prostě cena je a bude 1250,- za kus... nemam důvod je prodávat níž, protože jich je všude nedostatek... takže asi tak ekonomicky tak. + to že si je objednám příp. nový, tak výsledná cena nebude 1400,- ale 1800,- když připočítám benzin, čas+ to že musim čekat cca tejden a telefon
Takže jakobych žádný neměl... vůbec žádný nemam

Ja-ma> nedělám si prdel... jsou jako nový (pochybuju že by je někdo kontroloval pod lupou
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
lenulka> no tak dneska sem chtěl ject do myčky... chtěl sem to kolečko manuálně povolit... rukama ani omylem- se zaseklo, tak sem vzal kleště a urval sem ho... s vykouklýma do myčky nejedu, to ne celi má radši blahem zavřený oči když se koupe a mydlí... chudinka nebyla v myčce od září! teď je špinavá jako prase.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

me to prave pres zimu delalo krky, nekdy chtelo nekdy ne, zalezelo kolik bylo minus, ale porad slo rukou, az mi pak doslo, ze vzdycky kdyz jsem ho rukou pootocila, tak jsem vlastne nesundavala tu manzetu, ted jak roztal snih jsem ji nasla, a je mi jasne co je pricina, ja dnes sundala z te hridelky to plastove kolecko, vejde na to 5,5 orech, tak jsem udelala asi deset kol v domeni ze se to rozhybe ale ani ho.no zlata rybko, je to ende, proste to chce druhy, me to vadi ty otevrene svetla, parkuju na ulici a cekam ktereho zmrda napadne si zkusit jak to drzi, ach jo 
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
lenulka> to se neboj, to je jen taková schýza... že by to někdo rozbil... co by pak dělali všichni ostatní kolem, když jejich auta neuměj spát
no to kolečko mi taky upadlo... ale nevidim tam... jen podle hmatu sem tam nahmatal nějakou tyčku neboco... tak řikáš že je tam šroub? nebo nějaká matka? že bych to zkusil... noooo aby se pak nezaseklo dole, to právě nechci
jednookou nechci no v pondělí si ho du sehnat případně koupim celý to světlo... to se taky hodí do křečkový sbírky
a na tu druhou stranu se ti mrknu... případně ti pošlu numero do SZ.
no to kolečko mi taky upadlo... ale nevidim tam... jen podle hmatu sem tam nahmatal nějakou tyčku neboco... tak řikáš že je tam šroub? nebo nějaká matka? že bych to zkusil... noooo aby se pak nezaseklo dole, to právě nechci