Ahojky
Podařilo se mi odpálit jeden drát ze svazku pod palubní deskou apotřebuji ho vyměnit.Bohužel se mi nedaří ji sundat abych se dostal ke svazku,palubni desku jsem všude(kde jsem našel) odšrouboval,kde bylo mozné ale drží ještě něhde u predního skla a nemůžu najít kde.
Neví někdo jak se to rozebírá?
Toyota carina e 1.6 1994
Demontáž palubní desky
Demontáž palubní desky
Carina e 1.6 combi 1994
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Snažil sem se o něco pdobnýho - odstranění lupání někde pod sklem u spolujezdce. Mordoval sem se s tím asi 3x a naposledy sem už fakt odšrouboval úplně všecko a u toho skla to drželo furt. Pomohla jen hrubá síla - je tam několik nacvakávacích západek. Ale i potom tam ta palubovka stejně zůstala viset na všech těch drátech. Dál jak cca 5cm od okna sem to stejně neoddělal..
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Tak jsem to včera ještě jednou zkoušel vyndat ale bezůspěšně, asi to chce
velmi hrubou sílu.Při podrobnějším prozkoumání těch drátů vám dávam zapravdu ze na té palubce jich drží většina.Tak jsem se na výměnu drátu
vybodl a natáhl jsem ho zvlášť.Ten spálený zůstal ve svazku-snad mi někdy
neshoří auto.
velmi hrubou sílu.Při podrobnějším prozkoumání těch drátů vám dávam zapravdu ze na té palubce jich drží většina.Tak jsem se na výměnu drátu
vybodl a natáhl jsem ho zvlášť.Ten spálený zůstal ve svazku-snad mi někdy
neshoří auto.
Carina e 1.6 combi 1994
To jsem udělal ale pořád je tam 60cm drátu ve svazku kde je drat s odhořenou izolací a zapečen do dalších drátů.(Více či méně.)Živím se elektronikou ale ani ve snu by mi nenapadlo že má toyota tak spočítané
průměry drátů na pojistky že když dáž místo 20A ,25A tak odhoří drát.
Carina e 1.6 combi 1994
to jsou ty silnější pojistky, kamoš to dělá normálně a dráty mu shořeli už na více autech. Já když nemám pojistku která tam má být tak dám slabší než silnější.vilem píše:To jsem udělal ale pořád je tam 60cm drátu ve svazku kde je drat s odhořenou izolací a zapečen do dalších drátů.(Více či méně.)Živím se elektronikou ale ani ve snu by mi nenapadlo že má toyota tak spočítané
Toyota Carina E 2.0 GLI