OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
MTZracing
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MTZracing »

Napadla mi kacirska myslienka :
V pripade nejakeho Toyota zrazu napr. v CZ angazovat Jacka a dat sa dohromady, mohol by cely vikend opravovat, opravovat a opravovat, v pripade, ze by mal so sebou dost hotovych parabol.
Aj tak nas to stoji kvantum casu a kilometrov (u mna cca 500), tak by sme mu aj priplatili.
Co vy na to ?
DieselCat
Navigátor

Příspěvek od DieselCat »

MTZracing píše:Napadla mi kacirska myslienka :
V pripade nejakeho Toyota zrazu napr. v CZ angazovat Jacka a dat sa dohromady, mohol by cely vikend opravovat, opravovat a opravovat, v pripade, ze by mal so sebou dost hotovych parabol.
Aj tak nas to stoji kvantum casu a kilometrov (u mna cca 500), tak by sme mu aj priplatili.
Co vy na to ?
to sice nezní jako špatný nápad,ale Jacek by se z toho mohl taky zbláznit a ostatní by pak měli smůlu :lol: :lol:
MTZracing
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MTZracing »

Ja mam len dobre napady, aj ked sa potom ti ostatni z toho idu zblaznit.
:oops:

Skusme nad tym pouvazovat....
Craken
Manager Týmu

Příspěvek od Craken »

mne sa tiez zda ze tie svetl nesvietia tak ako by mali... potreboval by som to s niekym porovnat... co tak zorganizovat taky mini zraz... zatial napr BA a okolie?
Naposledy upravil(a) Craken dne stř 24.02.2010, 19:06, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis 2,2 D4D, 150 HP, r.v 2006
MTZracing
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MTZracing »

Craken píše:mne sa tiez zda ze tie svetl nesvietiak ako by mali... potreboval by som to s niekym porovnat... co tak zorganizovat taky mini zraz... zatial napr BA a okolie?
SLEPECKY KRUZOK - ze ?

ja valim zajtra z Roznavy do Kyjova - tak mozeme dat zraz v Trencine alebo N.M. n. Vahom
jozko
Člen Týmu

Příspěvek od jozko »

Craken píše:mne sa tiez zda ze tie svetl nesvietia tak ako by mali... potreboval by som to s niekym porovnat... co tak zorganizovat taky mini zraz... zatial napr BA a okolie?
ked tak pozeram na tvoje "parametre", tak myslim, ze nemas moc co porovnavat...neviem si totiz predstavit, ze by sa za rovnakych podmienok na nejakom aute tato vada neprejavila...

ale keby si velmi chcel, tak ti mozem ukazat ako to svieti po oprave... :-)
xenon wroclaw
Člen Týmu

Příspěvek od xenon wroclaw »

MTZracing píše:Napadla mi kacirska myslienka :
Co vy na to ?
:D jak chcete muzu priechat pro Vas do Ceska Janske Lazne muzu byt i muzu udelat opravu v Vas v Cesku ;)nie musite cestu do Polska ;)
Jacek
MTZracing
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MTZracing »

Jacek, skontaktujeme sa.

Dzienkuje !
Vlado
Craken
Manager Týmu

Příspěvek od Craken »

ked tak pozeram na tvoje "parametre", tak myslim, ze nemas moc co porovnavat...neviem si totiz predstavit, ze by sa za rovnakych podmienok na nejakom aute tato vada neprejavila...
ale keby si velmi chcel, tak ti mozem ukazat ako to svieti po oprave... :-)

no vzhladom na moje km by to uz malo byt odpalkovane, ale ako vravim potreboval by som to porovnat.... nerad by som investoval do niecoho co nie nutne
Naposledy upravil(a) Craken dne sob 27.02.2010, 14:00, celkem upraveno 2 x.
Toyota Avensis 2,2 D4D, 150 HP, r.v 2006
Derry_CV
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Derry_CV »

Jo pánové, z pan Jaczka by se měla vzít Toyota příklad.
Toyota Avensis Combi T25 2,2 D-CAT 130kW (2AD-FTV) r.v.2005
burexmen
Člen Týmu

Toyota Avensis 2.0 vvti A/T combi

Příspěvek od burexmen »

Dnes jsem volal do Toyoty zastoupení ČR,a tam my bylo doporučeno nechat si změřit v autorizované servisu Toyota svítivost světel a nechat si napsat zprávu jako u doktora.Tu potom odeslat na zastoupení a tam to budou řešit!Volal jsem i do Toyoty Dajbych,tam jsem auto kupoval a tam my řekl hlavní technik že jsou jim problémy známy s svítivostí ale bohužel je možná jen výměna celých parabol!! :idea:
DieselCat
Navigátor

Re: Toyota Avensis 2.0 vvti A/T combi

Příspěvek od DieselCat »

burexmen píše:Dnes jsem volal do Toyoty zastoupení ČR,a tam my bylo doporučeno nechat si změřit v autorizované servisu Toyota svítivost světel a nechat si napsat zprávu jako u doktora.Tu potom odeslat na zastoupení a tam to budou řešit!Volal jsem i do Toyoty Dajbych,tam jsem auto kupoval a tam my řekl hlavní technik že jsou jim problémy známy s svítivostí ale bohužel je možná jen výměna celých parabol!! :idea:
....škoda,že jsem nikde nenašel ani zmínku o tom,kdo to zaplatí?? U aut v záruce je to snad jasný,ale po záruce??? I když....tam je to myslím jasný taky (a Toyota to zřejmě nebude) :cry:
feronovak
Řidič

Příspěvek od feronovak »

Taka vseobecna otazka, mam svetla od Jacka a na suchej vozovke spica (na rozdiel od toho ako to bolo pred tym). Mate tiez ale problem s viditelnostou na mokrej vozovke? Ci to su len moje oci co to nezvladaju ?

Alebo mam k tej oprave co Jacek urobil dat aj nove Xenon ziarivky pretoze tie moje uz su asi kusok vypalene :)
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006
jelinek4
Věčnej rejpal

Příspěvek od jelinek4 »

Slabsiu svietivost na mokrej vozovke som spozoroval aj ja ale len na autach s obycajnymi svetlami.
jozko
Člen Týmu

Příspěvek od jozko »

feronovak píše:Taka vseobecna otazka, mam svetla od Jacka a na suchej vozovke spica (na rozdiel od toho ako to bolo pred tym). Mate tiez ale problem s viditelnostou na mokrej vozovke? Ci to su len moje oci co to nezvladaju ?

Alebo mam k tej oprave co Jacek urobil dat aj nove Xenon ziarivky pretoze tie moje uz su asi kusok vypalene :)
biele svetlo na mokrej vozovke je vseobecne na nic...
ked chces vidiet na mokrej vozovke, tak potrebujes zlte svetlo...najlepsie take tie pridavne svetla ake boli kedysi - take uplne zlte... :-)
Odpovědět

Zpět na „Avensis“