pavel alenka> mam obě pozičky "jakonový" v ložnici... ale řeknu to sprdla hrdla... cena 1 bude min. 1250,- a to i když vezmu v úvahu Humpolec- odkud je mý nejoblíbenější pivo Bernard- taky stojí mnohem víc než ty patoky standardní... ale o tom to neni... já je mam ve "spíži" protože nikdy si nemůžu bejt jistej že mě nějakej idiot nenabourá- já vim že bych neboural. Na to už mam praxi. Prostě nemam důvod je prodávat... navíc se mi nelíbí ten tuzing spoiler co máte na celice... je nevkusnej. Carlos Sainz a celi co jela rally catalunya 1992 a vyhrála měla normální nejhezčí spoiler. Ale to je jedno. Moje cena je prostě min 1250,- za pozičku. Možnost odeslání v pondělí. Nemam důvod prodávat... a nesouhlasim s cenama těhle "artefaktů" v relacích 500,- to nezájem.

To že sem se přiznal, že je mam... tak to jen díky tomu že jste jedni zmála co se rádi reálně a akčně projedou v nejkrásnějším rallye autě všech dob... a rozmejšlel sem se na baru asi tak hodinu a půl... zasloužili by jste si je zdarma... ale nedělám pro toyotu... protože toyota nenabízí žádný volný místa cca 2 roky... všichni si jedou svojí kašičku... až se z ní poblejou... kdybych tam byl já, dal bych vám pozičky zdarma, navíc prachy jen za kousek- kus loga autosalonu na tomhle mistrovským dílu v pohybu... jenže svět se "zbláznil" takže vysokoškoláci nemaj práci... a já se radši vožeru vínem a pudu si lehnout s tim že budu snít, že v micronesii bych třeba práci našel, než je to tam zaplaví kvůli sračkám z elektráren na uhlí....

ufff všechno to tu de do prdele... a už mě to sere.... všichni tu pochcípáme ale hlavně že czechositan bude mít pár love na důchodce---

ne všechno se to tu řítí do brutálního hnoje, ale všichni jsou furt v pohodě... no aby ne... chlastá se víc než dřív