Koupě ojetého Yarise Verso
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ta barva interiéru je divná, ale nevadí
V úterý se na něj jedu podívat a když bude vše ok, tak ve středu jezdím 
No bylo mi pár lidma řečeno, že je to hnusný auto a že fábie by byla mnohem lepší. Jenže to byly názory lidí, kteří hodnotí a doporučují jen to co maj oni sami
A když jsem viděl ty účty ze servisu od majitele Fabie, tak jsem myslel že ho snad i začnu litovat 
Jinak klimu jsem ochotný oželet. Měl jsem jí jenom jednou a ještě byla tak nějak porouchaná a z výdechů mi i v létě sněžilo

No bylo mi pár lidma řečeno, že je to hnusný auto a že fábie by byla mnohem lepší. Jenže to byly názory lidí, kteří hodnotí a doporučují jen to co maj oni sami

Jinak klimu jsem ochotný oželet. Měl jsem jí jenom jednou a ještě byla tak nějak porouchaná a z výdechů mi i v létě sněžilo

vyse.. sa na interier.On nie je taký škaredý,ako sa to píše...Akokeby interier fabie bol limuzínový typ...
Nie so proti fabiam.Ale ak niekto povie,že mám radšej 10ročnú fabiu kupiť miesto 10ročnej toyoty,tak ho ľutujem...
Inak fabia sa porovnavať ani s versom nedá už aspoň z dôvodu "nákladného" priestoru

Nie so proti fabiam.Ale ak niekto povie,že mám radšej 10ročnú fabiu kupiť miesto 10ročnej toyoty,tak ho ľutujem...

Inak fabia sa porovnavať ani s versom nedá už aspoň z dôvodu "nákladného" priestoru

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak jarýsek je doma
Dnes jsem se byl kouknout na toho zlatého a po prohlídce a svezení bylo jasné, že musí být můj
Autíčko je v docela dobrém stavu. Sem tam se sice najde oděrka a je trochu poškrábaná palubovka, ale jinak je vše ok. Jediná "závažná" chyba je nefunkční zadní stěrač. Nevím jestli je na něj nějaká pojistka, nebo jestli jsou přerušené kabely, či spálený motor. Budu řešit o víkendu.
Až ho umeju a trochu vypucuju, tak dodám fotečky.
Jinak auto do poslední chvíle jezdilo, nestálo žádnou dobu v bazaru. Najeto má 102000km, pravidelně servisované, po prvním majiteli.
Počítám, že v létě mě bude čekat oprava(výměna možná) výfuku a repase brzd, kotouče už něco pamatují.

Až ho umeju a trochu vypucuju, tak dodám fotečky.
Jinak auto do poslední chvíle jezdilo, nestálo žádnou dobu v bazaru. Najeto má 102000km, pravidelně servisované, po prvním majiteli.
Počítám, že v létě mě bude čekat oprava(výměna možná) výfuku a repase brzd, kotouče už něco pamatují.
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Díky
Mám z Jarýska radost. Žádné auto mně nebavilo tak jako tenhle maxiprcek
Navíc mě těší, že každý kdo ho viděl, tak byl unešený, padaly slova typu: jakej je to rok výroby? Taková 05ka,06ka co? Tady je mííííísta. To je pěkný. Ty dveře do kufru jsou bomba. Ty bláho dvě střešní okna atd atd atd
Jako chyby by se našly. Třeba palubovka je před spolujezdcem na několika místech poškrábaná, na tapecu dveří sem tam špinavý flíček a spolujezdcovo sedadlo na zadní straně špinavé, jako kdyby tam seděl prcek a šmátral nohama. Zadní stěrač už fachčí jak má, byl nějaký zatuhlý a stačilo ho rozhýbat.
Mám z Jarýska radost. Žádné auto mně nebavilo tak jako tenhle maxiprcek

Navíc mě těší, že každý kdo ho viděl, tak byl unešený, padaly slova typu: jakej je to rok výroby? Taková 05ka,06ka co? Tady je mííííísta. To je pěkný. Ty dveře do kufru jsou bomba. Ty bláho dvě střešní okna atd atd atd

Jako chyby by se našly. Třeba palubovka je před spolujezdcem na několika místech poškrábaná, na tapecu dveří sem tam špinavý flíček a spolujezdcovo sedadlo na zadní straně špinavé, jako kdyby tam seděl prcek a šmátral nohama. Zadní stěrač už fachčí jak má, byl nějaký zatuhlý a stačilo ho rozhýbat.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001