Přídavná světla
- AlešHL
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Přídavná světla
Tak už delší dobu dumám nad přídavnýmy světlama na celicu.Origoš nesehnatelné a když se najdou tak stojí neskutečnou ranu.....Tak sonduju zda li je zájem o rampu.Nechal bych udělat formu a cena se bude odvíjet od počtu udělaných kusu.Tak kdo by měl zájem at napíše,podle toho bude řešit zda se to udělá či ne.Zatím to beru jak průzkum trhu není to závazné,ale čím víc kusů tím menší cena.Aleš
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem se na to dnes dival, tak ty uz ji tam nedostanes ani za prd. to bys mel nizke jak okruhaca... jinak FCD mas na sedaku a je to cerveno-bily drat na prostrednim konektoru, ale radsi ti to zapojim jaMattyno píše:Aleši, raději nám změř rozměry té duralové lyžiny co máš pod motorem

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
nabastlit ta lyžina tam půjde, teď to mám o 1cm výš, než se starým podvozkem, tak se tam vleze
dnes ráno jsem do 2hod. ladil, přes 0,82b mi to nejde, tak snad to tam ani nebudu dnes dávat. Možná v tu sobotu ráno před startem, nebo dnes po telefonu
Na rovince už tě asi dám
ale zatáčky nevím, mám volné uložení stabíku, tak se to trochu houpe, ale to jsi určitě viděl, když jste to s kennym tak prolézali 

Na rovince už tě asi dám

RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP