Tak se mi zdá, že se mnou chce někdo "vyběhnout"
Tak se mi zdá, že se mnou chce někdo "vyběhnout"
co si o tom myslíte? Ještě včera se tu dal najít inzerát že jistý ........ prodá navigaci do Toyoty. Když jsme se tad dohodnuli a já souhlasil s tím, že mi ji pošle na dobírku, zmizelo z tohoto fóra nejen celé to téma o prodeji navigace, ale dokonce i jakékoli stopy (příspěvky) tohoto uživatele. měl tedy vlastně jenom asi 8 příspěvků, které se týkaly prodeje té jeho navi. vypadá to jako by někdo zahlazoval stopy. Nooooooo balík je teď na cestě a vypadá to, že asi ještě dlouho bude.
MiTMaN píše:ahaaa.. no to nic moc , ti povidm![]()
nevis nick jakej mel?
no doufam ze balik dorazi a kdyby ne, tak nic jsi dopředu neplatil ne?
...samozřejmě jsem nic dopředu neplatil.....ale měl jsme v úmyslu zaplatit na poště:)
Naposledy upravil(a) maceo dne čtv 18.02.2010, 16:38, celkem upraveno 1 x.
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
nebo to bude tim , ze nekdo napise ze je prodano, tak vlakno smazu
a jelikoz mel prispevky jen v inzerci tak je to fuc, no jsem rychlejsi nez smrt 
na baliku na dobirku je spatecni adresa ( samozrejme muze byt vymyslena ) pro krevni mstu
kdyz se nekdo smaze, tak to myslim napise ze je to Anonym , nebo jmeno beze vseho ostatniho

na baliku na dobirku je spatecni adresa ( samozrejme muze byt vymyslena ) pro krevni mstu
kdyz se nekdo smaze, tak to myslim napise ze je to Anonym , nebo jmeno beze vseho ostatniho
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne čtv 18.02.2010, 23:09, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"