RAV4 2010 Facelift
-
- Navigátor
RAV4 2010 Facelift
Udajne by mal prijst cca v aprili novy facelift. Co vravite na tieto fotky?
http://www.leftlanenews.com/cars/image_ ... -rav-1.jpg
Keby toto bol ten facelift tak by som urcite do toho aprila pockal.
http://www.leftlanenews.com/cars/image_ ... -rav-1.jpg
Keby toto bol ten facelift tak by som urcite do toho aprila pockal.
-
- Věčnej rejpal
Re: RAV4 2010 Facelift
Ako som ti uz napisal v inej teme, velmi tomu neverim, ale cas ukaze.
Tu sa pise, ze 4 generacia pride az v 2012 - http://iguida.com/2010-toyota-rav4
A aj na tej stranke, s ktorej su tie tvoje foto, sa hovori ze to bude v 2010 ALEBO 2011:
"As such, a new version of the compact rig will likely surface in 2010 or 2011. "
Takze April 2010 sa mi zda skoro, realne by som to videl na koniec roka 2010 alebo zaciatok 2011. Ono ak by ich v aprili uz mali mat na sklade, tak asi by uz bezali akcie na vypredaj stareho modelu ...
Mozno v Aprili 2010 pride zasa len nejaky mensi facelist ...
R.
Tu sa pise, ze 4 generacia pride az v 2012 - http://iguida.com/2010-toyota-rav4
A aj na tej stranke, s ktorej su tie tvoje foto, sa hovori ze to bude v 2010 ALEBO 2011:
"As such, a new version of the compact rig will likely surface in 2010 or 2011. "
Takze April 2010 sa mi zda skoro, realne by som to videl na koniec roka 2010 alebo zaciatok 2011. Ono ak by ich v aprili uz mali mat na sklade, tak asi by uz bezali akcie na vypredaj stareho modelu ...
Mozno v Aprili 2010 pride zasa len nejaky mensi facelist ...
R.
-
- Navigátor
No ano. ved ja hovorim o facelifte ktory ma prijst v aprili 2010 a nie o novej generacii. Ja len ze by bolo super keby toto bol prave ten facelift, ale je to asi nerealne, pretoze na puhy facelift je na tom obrazku prilis vela zmien.
Podla mna nova generacia bude vyzerat dost odlisne nez tato, ved doteraz kazda generacia Ravky mala uplne iny dizajn. Inac na nete som nasiel nejake fotky udajnej novej generacie a tam sa strasne podobala na lexus SUV. Dufam ze tak nova ravka nebude vyzerat.
Podla mna nova generacia bude vyzerat dost odlisne nez tato, ved doteraz kazda generacia Ravky mala uplne iny dizajn. Inac na nete som nasiel nejake fotky udajnej novej generacie a tam sa strasne podobala na lexus SUV. Dufam ze tak nova ravka nebude vyzerat.
Jeví se mi to jako nesmysl. Poslední facelift byl letos na jaře. Proč by po roce dělali další a to ještě tak výrazný. Navíc v Toyotě mi potvdili, že se dělá facelift po třech letech od uvedení modelu na trh a po dalších třech letech, tedy po šesti letech od uvedení, se dělá nový model. Takže další uvedení nového modelu můžeme čekat v roce 2012.
-
- Navigátor
Takze dnes som o nieco mudrejsi. Na tejto nemeckej stranke uz zistili nemcuri (God sei dank dafur) ze ten facelift bude v rozmedzi marca az maja - skor asi ten marec a pokial ide o zmeny, ma ist o iny dizajn prednych svetiel, prednej masky hmloviek a prednej kapoty. Celkovy tvar tychto casti by sa mal viac podobat na noveho LC. Rad sa necham prekvapit. Jaj a maju sa pridat 4 nove farby a 4 stare (nevie sa zatial ktore) sa maju vyhodit. Vnutri ani pod kapotou nemaju byt ziadne zmeny.
-
- Navigátor
Re: RAV4 2010 Facelift
A facelift je tu.
Uvedena bude v Zeneve
Viac info tu: http://www.toyotagb-press.co.uk/protect ... 796toy.htm
Uvedena bude v Zeneve
Viac info tu: http://www.toyotagb-press.co.uk/protect ... 796toy.htm
-
- Navigátor
parada parada paraaaada. Ten predok je podla mna ovela lepsi nez na aktualnej. Takze uz jedine vyrazne nizsia cena by ma prinutila kupit terajsiu. Ozaj, iba sa mi to zda, alebo su tam naozaj vyraznejsie lemy blatnikov ako na terajsej ravke?
Uz sa nemozem dockat na blizsie info a na cennik. Len moja penayenka sa moc netesi...
Uz sa nemozem dockat na blizsie info a na cennik. Len moja penayenka sa moc netesi...
To je asi "X" verzia na fotke, ktora ma standartne rozsirene blatniky. Inac na tes UK stranke pisu, ze okrem prednej masky, bol upraveny aj interier.VonSatrapold píše:parada parada paraaaada. Ten predok je podla mna ovela lepsi nez na aktualnej. Takze uz jedine vyrazne nizsia cena by ma prinutila kupit terajsiu. Ozaj, iba sa mi to zda, alebo su tam naozaj vyraznejsie lemy blatnikov ako na terajsej ravke?
-
- Navigátor
Tak uz je od Nemcov k dispozicii nove info o zmenach Rav4 2010:
- Cena MDS sa zdvihla o 250 EUR :-/
- Nove potahy sedadiel - kombinacia odolnej textilie (cast kde sedis) a koze (bocne casti) podla mna je to super sprava. Naviac tvrdia ze nejako premakali vyhrievanie a chladenie sedadiel - v zime ze nepecu tak prudko a v lete zase tak prudko nechladia ako terajsie
- v spätnom zrkadle je zabudovana cuvacia kamera ktora sa zapne ked das spiatocku ))
- moznost doobjednania stresneho okna - neviem ci sa to oplati - priplatok je 900 EUR skor nie ako ano, ale moznost tu je
- nove 17 palcove elektrony (6 cipe) - celkom fajn
- na vyssich verziach (co bude asi aj ta moja) uz nebude na zadnych dverach koleso a namiesto neho iba sada na opravu kolesa - toto teda pekne pos.... ((((
- nove farby - titanovo modra, merlot cervena a bielo perletova - v podstate sa ma netykaju
- zaciatok predaja 15.5.2010 v podstate fajn, aspon este dosetrim, aj ked uz nemozem koli tomu poriadne spavat hehe
- samozrejme xenony nedali
- Cena MDS sa zdvihla o 250 EUR :-/
- Nove potahy sedadiel - kombinacia odolnej textilie (cast kde sedis) a koze (bocne casti) podla mna je to super sprava. Naviac tvrdia ze nejako premakali vyhrievanie a chladenie sedadiel - v zime ze nepecu tak prudko a v lete zase tak prudko nechladia ako terajsie
- v spätnom zrkadle je zabudovana cuvacia kamera ktora sa zapne ked das spiatocku ))
- moznost doobjednania stresneho okna - neviem ci sa to oplati - priplatok je 900 EUR skor nie ako ano, ale moznost tu je
- nove 17 palcove elektrony (6 cipe) - celkom fajn
- na vyssich verziach (co bude asi aj ta moja) uz nebude na zadnych dverach koleso a namiesto neho iba sada na opravu kolesa - toto teda pekne pos.... ((((
- nove farby - titanovo modra, merlot cervena a bielo perletova - v podstate sa ma netykaju
- zaciatok predaja 15.5.2010 v podstate fajn, aspon este dosetrim, aj ked uz nemozem koli tomu poriadne spavat hehe
- samozrejme xenony nedali
-
- Člen Týmu
Mam objednanu este staru ravku v striebornej farbe. Objednana v decembri tento tyzden by mala prist uz aj volali z toyoty. Tiez som uvazoval ci pockat alebo kupit este staru ale nakolko sa mi stara velmi paci a vedel som ze v novej interier bude zachovany a xenony este nebudu bolo lahke rozhodovanie. A hlavne ak je zaciatok predaja 15.5.2010 tak niekedy v auguste ju budete mat a to cakanie je na zozranie ani sa ti necudujem ze nemozes spat