nefunkční zásuvka a AUX v loketní opěrce Avensis 2009

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
jirkaryba
Člen Týmu

nefunkční zásuvka a AUX v loketní opěrce Avensis 2009

Příspěvek od jirkaryba »

Zdravím všechny,

Mám Avensise kombi rok 2009 ve výbavě Luna. V loketní opěrce na středovém tunelu je konektor zapalovače a vstup AUX pro autorádio. Zkoušel sem několikrát zapojit různé přehrávače i mobily, ale nikdy se mě nepodařilo rádio přepnout na AUX, ani tlačítkem na rádiu ani na volantě. Pak mě napadlo jestli náhodou není vstup funkční jenom, když do zásuvky zapalovače strčím nabíječku. Dnes sem to vyzkoušel a zjistil sem, že zásuvka taky není funkční.
Setkal se někdo z majitelů tohoto modelu se stejným problémem? Stejně s tím budu muset do servisu, ale chtěl bych vědět, jestli to někomu jinému funguje jak má.

Díky.
camry97
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunkční zásuvka a AUX v loketní opěrce Avensis 2009

Příspěvek od camry97 »

jirkaryba píše:Zdravím všechny,

Mám Avensise kombi rok 2009 ve výbavě Luna. V loketní opěrce na středovém tunelu je konektor zapalovače a vstup AUX pro autorádio. Zkoušel sem několikrát zapojit různé přehrávače i mobily, ale nikdy se mě nepodařilo rádio přepnout na AUX, ani tlačítkem na rádiu ani na volantě. Pak mě napadlo jestli náhodou není vstup funkční jenom, když do zásuvky zapalovače strčím nabíječku. Dnes sem to vyzkoušel a zjistil sem, že zásuvka taky není funkční.
Setkal se někdo z majitelů tohoto modelu se stejným problémem? Stejně s tím budu muset do servisu, ale chtěl bych vědět, jestli to někomu jinému funguje jak má.
Díky.
nevim jestli ti pomužu ale řek bych že budeš mět odpojenej spoj nékde pod obložením nebo spalena pojistka :wink:
Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
jirkaryba
Člen Týmu

Příspěvek od jirkaryba »

To si myslím taky, ale schéma pojistek nemám a rozdělávat to nebudu, přece jenom je to nové ;)
jirkaryba
Člen Týmu

Příspěvek od jirkaryba »

Tak problém vyřešen,
v pátek sem se stavil v servisu, jenom se zeptat. Hned mě vzali auto dovnitř a zjistili, že zapoměli po montáži defendlocku zapojit konektory ;) Stane se. Zároveň opravili aj plynový pedál a za 20 minut sem byl pryč. Naprostá spokojenost.
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

chci se zaptat ten vyvod co tam mas ten aux je analogovy vstup nebo usb konektor?
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
jirkaryba
Člen Týmu

Příspěvek od jirkaryba »

je to klasický 3,5mm jack. Vstup na usb bohužel nemá, ale na druhou stravu, přehrávač u sebe nosím pořád.
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

No s tou naprostou spokojeností bych byl opatrnější,nezasunutý konektor je sice blbost,ale ve značkovém servisu se to nemá stávat. Příště zapomenou dotáhnou šrouby kola při výměně gum nebo něco podobného a to už prkotina nebude. Mě třeba loni před zimou při kontrole chlad.kapaliny zapoměl víčko nádržky na motoru tak šikovně,že při zavření kapoty by se mu povedlo jeden roh kapoty ohnout. Naštěstí jsem nad ním stál a včas ho na to upozornil,jinak měl nemocenskou do konce roku(trochu přeháním). Šetří a maj tam mlaďochy,které nikdo nesleduje co dělaj a ti si po roce myslí všechno vím všechno znám.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Odpovědět

Zpět na „Avensis“