Na mrkacky vetsinou mrknuLaser Beam píše:No,já bych se Suprou neohrnoval nos nad Celicou.Měl sem ji asi pul roku a něčím mně připomínala moje dva BMW 850.Ty 850ky mě bavily jen na dálnici.Nic proti Supra,jen muj pocit

Na mrkacky vetsinou mrknuLaser Beam píše:No,já bych se Suprou neohrnoval nos nad Celicou.Měl sem ji asi pul roku a něčím mně připomínala moje dva BMW 850.Ty 850ky mě bavily jen na dálnici.Nic proti Supra,jen muj pocit
To jsem byl já s mojí slečnou (majitelkou). Se jí o auto starám a ona s ním provokuje chlapyPavel Slepecky píše:Ahoj, kdo jel vcera 6.2. kolem 9-10hod. mezi olmikem a brnem cervena 6g. Ja ve stribrne 6g.
biscuit píše:nech toho, musim si rejpnout, kdyz mam pocit, ze sedmickari pohrdaj. nebyls prvni, koho jsem potkal a pozdrav bez odezvy.. ja jen mavnul rukou, protoze blikat na tebe zezadu nemelo cenu, kdyz se ti prasilo za kocarem a jel si, jak kdyz to mas pujcenyvotecc píše: Clen Biscuit mel tu obrovskou smulu, ze musel narazit na toho nejvetsiho joudu a machyrka z Prahy a to jeste se zatracenou 7 gen. ktera ho malem smetla z vozovky kdyz ho predjizdelaMoc se timto omlouvam, ze jsem nepoznal clena klubu toyota, na krizovatce jsem nezastavil a jeho karu radne nepozdravil.Casu ale bylo malo a nevim jestli by to za to stalo.Sedmicky jsou zatracene rychly kary, vsechno v nich bezi hrozne rychle, proto az v posledni chvili se mi zdalo ze snad 5.gen se za mnou plizi.Tak snad priste se mi podari pribrzdit a clena klubu pozdravit
![]()
to biscuit: dodatecne zdravim blik blika ja se opravdu plizil, se studenym motorem se rad nechavam predjizdet i od koncernu a klanim se jim
ale neboj, taky mi nekdy cvakne a lidi si o mne asi taky myslej, ze jedu jak kdybych mel pod kapotou minimalne 300 kobyl (a pritom hovno hovno)
takze taky zdravim a priste navidenou
a vy ostatni nerejtejsou i sedmickari, co vedi
i s petkama jezdej joudove (treba ja
)
a ja jsem rad ze jsem se spletl...
Presne vystizeno. Ja znam 2 takovy 7g jak jsi popsal. Konkretne u nich me to dost rychle preslo na ne blikat.Vzdycky kdyz je potkam tak si radsi strcim prst do nosu a nalepim se na predni sklo. A musim se priznat ze nekdy blikam i na mrkaci mazdymartin.matess píše:já když jsem jel kdekoli ta většinou sedmičkáři nezdravěj protože většina jich ani není tu na foru protože jak zde bylo psáno mlaďásek to dostane od papínkaaby měl sporťáček ke svý růžový košilce a kohoutku a k letním brýlím a aby mu kundičky neodolalytakové kolíky tu máme dva v litomyšli
okolo těch jezdím už leta a ani černá ani stříbrná nikdy neblikne a pohrdají dokonce i 6-tkou
ale když jedu pos větě a potkám nějakou 5tku nebo 4ku idkyž to sou uplně neznámé stroje tak většinou se probliknem
a vubec mrkačnový kupátka se zdravěj když někde frčím s RX tak mě taky zdravěj
kolikrát i 323f a to je rodinný postarší sedan
Kubrt píše:Presne vystizeno. Ja znam 2 takovy 7g jak jsi popsal. Konkretne u nich me to dost rychle preslo na ne blikat.Vzdycky kdyz je potkam tak si radsi strcim prst do nosu a nalepim se na predni sklo. A musim se priznat ze nekdy blikam i na mrkaci mazdymartin.matess píše:já když jsem jel kdekoli ta většinou sedmičkáři nezdravěj protože většina jich ani není tu na foru protože jak zde bylo psáno mlaďásek to dostane od papínkaaby měl sporťáček ke svý růžový košilce a kohoutku a k letním brýlím a aby mu kundičky neodolalytakové kolíky tu máme dva v litomyšli
okolo těch jezdím už leta a ani černá ani stříbrná nikdy neblikne a pohrdají dokonce i 6-tkou
ale když jedu pos větě a potkám nějakou 5tku nebo 4ku idkyž to sou uplně neznámé stroje tak většinou se probliknem
a vubec mrkačnový kupátka se zdravěj když někde frčím s RX tak mě taky zdravěj
kolikrát i 323f a to je rodinný postarší sedan
To si jeste docela pockas (ja taky...) nez te promrknu, zatim brazdim Brno jen Corollou (jeste ma furt eMkovy znacky, coz tu nema myslim zadna jina zelenomodra).Laser Beam píše:Beaver, snad se někdy potkáme,já jezdím každý den
Tak to mas dobre zarizeneB-) Ja jel z mladou na konkurz, moc sem tomu nemohl davat uz tak brblala:-D. Urcite 2l GT, podle toho jak ste frceli ?Gyzd píše:To jsem byl já s mojí slečnou (majitelkou). Se jí o auto starám a ona s ním provokuje chlapyPavel Slepecky píše:Ahoj, kdo jel vcera 6.2. kolem 9-10hod. mezi olmikem a brnem cervena 6g. Ja ve stribrne 6g.