nákup přes i-net - reklamace

Povídání týkající se disků a pneumatik - technika! Bazar je dole v bazaru...
Odpovědět
Fikus
Manager Týmu

nákup přes i-net - reklamace

Příspěvek od Fikus »

Tak jsem před dvěma měsíci zakoupil nové pneu přes kkpneu nebo také www.rajpneu.cz .Dodací lhůta, celkové vyřízení objednávky a jednání s firmou=super.
Teď jsem dělal brzdy a všiml jsem si, že mám na jedné malou bouli. Kámoš mi říkal, "jo to víš, jak si bereš pneu přes net, tak to se pos.... z reklamace. Budou to zdržovat, nebudou se s tebou chtít bavit apod". Tak jsem si řekl, no uvidíme.
Zavolal jsem na tel. reklamací. Maník co to zvedl, hned se zajímal o co jde. Jednání velice slušné. A to se jedná o jednoho zákazníka s jednou podělanou pneu :!:
Jelikož kameňák mají až v Ostravě, tak mi nabídl, že v Praze mají technika. Když jsem mu dal číslo, tak ten maník mu ho předal a sám zavolal. A hned, jeslti jezdím do Prahy. Když zjistil že minimálně, tak sám mi řekl termín, kdy přijede do Pejru a osobně pneu zkontroluje. Nejprve na voze, pak po sundání. Zda jde o výrobní vadu či tech. závadu z jízdy (nějaká díra, výmol apod.) A kdyby šlo o poškození z mé strany, tak na novou pneu by dali velmi výraznou slevu.
Zítra budu chytřejší a pak napíšu jaké bylo jednání se zástupcem kkpneu.

Máte-li někdo nějakou zkušenost s nakupováním, event. reklamací pneu přes i-net, postřehy vítány.
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Já kupoval elektrony přes E-pneu.cz a taky v pohodě. Psal jsem tehdy dotaz ohledně ET a rovnou mi zavolali. Asi do pěti minut. To jsem čuměl. Hned mi udělal nabídku pneumatik atd.
Prostě slušné jednání, u takové firmy velmi rád zase nakoupím. Můžu jen doporučit.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Kde máš tu bouli? Je z boku, vepředu, vzadu, zevnitř, zvenku, napravo, nalevo......? Fakt jsi nenajel třeba na obrubník?
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Komanche

Příspěvek od Komanche »

bodejt, je to rozumny... konecne si zacinaj firmy uvedomovat ze nejdulezitejsi je pro ne zakaznik... 8)
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

Tak pánové, to jsem čučel :shock: Maník zavolal, že vyrazil z Prahy. Pak mě prozvonil, když sjížděl u Humpolce z dálnice. Dali jsme sraz na jedné benzině. Já mu do telefonu říkal, že je ta boule nepatrná, aber sicher ist sicher. Maník kouknul na pneu, celou ji prohmatal. Pak řekl, že je to fakt nepatrné, a jedná se pouze o kosmetickou vadu. Je to prý místo, kde se spojuje kord do celku. V tomto místě má určitý přesah a tudíž větší tloušťku. Bylo to totiž jak z vnější strany, tak i ze strany do vozidla. (Pravá i levá strana pláště) Nakonec to našel i na jedné přední pneu. Na bezpečnost jízdy a jízdní vlastnosti to nemá samozřejmě vliv.
Hned ale řekl, jestli chci, tak reklamovat stejně můžu. A že by si je odvezl, aby mě ušetřil posílání apod. Volal na centrálu výsledek zjištění. A také nabídl event. koupi nových gum, za výrazné slevy.
Prý se zabývají zásobováním pneuservisů a fungují jako velkosklad. Ale zákazník je zákazník :P i když se jedná jen o jednoho pilota.

Shrnuto- zkušenosti skvělé, mohu jen doporučit.

PS: ještě jsem se ptal na profesní postřeh. Jestli mají smysl plyny do pneu. Makal na vývoji a má na to svůj názor. Na začátku si to prý dávali hlavně kamioňáci. To bylo ještě za balík. Teď je to za babku a smysl to stejně nemá. Maximálně to má menší molekuly. Stálý tlak za rozdílných teplot to prý neudrží, a snížení spotřeby, valivého odporu atd..... to je měřeno za ideálních podmínek někde ve výzkumáku. :mad: Ale sáhněme si do svědomí. Stejně těm vlastnostem dusíku věříme. Taky ho tam mám :wink: A vsadím se, že každej druhej z vás :lol:
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
OndraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraS »

Jo Fikusi, mival jsem :wink:
Ale ted uz mnohem vic nez na plyn v pneu verim na jejich kvalitu a stav.
S dobryma pneu totiz prakticky celou sezonu nemusim hustit a kdyz uz, tak je to vzdycky je pro kontrolu :D
ex - Corolla 1.6, 16V 4A-FE, 81kW, '98 alias mouchomedvěd, vděčně vzpomínám ;)
Corolla 1.3, 12V, 2E, '89 53kW compact alias placaťák
Starlet 1.3, 16V 4E-FE, r.v 98, 55kW, 5dv alias drobeček
Komanche

Příspěvek od Komanche »

tak moje gumy stojej za ho*no, poohlizim se po jinejch..,. jestli natrefim za dobrou price, tak jeste letos 8) jdu na rajpneu :)
Naposledy upravil(a) Komanche dne pon 17.10.2005, 13:44, celkem upraveno 1 x.
AndyGTP
Manager Týmu

Příspěvek od AndyGTP »

mate vynikajuce i-net predajne s pneu a diskami. bravo, slovaci nakupuju na vasich weboch. som spokojny zakaznik nejlevnejsi pneu.cz a aaa-pneu.sk, pesicek z trebone..
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
Cafa
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cafa »

Dvakrat jsem kupoval na pneushop.cz a vse bez problemu, cena vybranych gum byla temer o 40% niz nez v kamennym krame a doruceni presne dle planu. Takze bych se toho nebal, reklamovat jsem nastesti nemusel..
Toyota Corolla XL 1.3 (55kW, LB, 1990)
Volvo V70 XC AWD (142kW, 1999)
Volvo S40 2.0T (118kW, 2000, A/T) - R.I.P.
m-ira
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

tomket

Příspěvek od m-ira »

Tak jsem se nakonec rozkejval a prikupil gumy u fy tomket (nejlevnejsipneu.cz) a jsem spokojenej. Zpocatku jsem mel trosku strach, protoze ty ceny jsou az podezrele nizky... Reklamovat snad nebudu muset... doufam :o)
Komanche

Příspěvek od Komanche »

znam dost lidi co od nich bere, nikdy zadnej problem... 8)
jinak koukam ze ty co budu kupovat ja, maj levnejsi na pneushopu... ;)

a nejlip vychazej tady na dobrepneu
Odpovědět

Zpět na „Kola + pneu - technika“