corolla verso d4d - zlé štartovanie

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
diviak.jano
Člen Týmu

corolla verso d4d - zlé štartovanie

Příspěvek od diviak.jano »

ahojte kolegovci. prosím o radu. moje autíčko má problém pri štartovaní, keď teploty klesnú pod nulu. auto najprv len točí a točí, potom horko- ťažko naštartuje a má nízke otáčky okolo 400 za min. a po nejakých 3-4 sekundách sa rozbehne naplno. mám vymenené žhaviče, všetky filtre ( vrátane palivového) - bolo všetko robené predo mnou. robil to môj najlepší kamarát. naftu tankujem na rozličných pumpách, pridávam aj aditívum proti zamrzaniu paliva. najprv som si myslel, že do palivovej sústavy sa dostáva vzduch, ale auto aj keď dlhšie stálo, tak keď bola teplota nad nulou, tak naštartovalo na prvý šup. bol som už v dvoch autorizovaných servisoch v ba a všade mi povedali, že je všetko ok ( naposledy povedali, že treba preinštalovať nejaký softvér a malo by to prestať) . prosím o radu, lebo už som úplne zúfalý . :cry: :cry: :cry: :cry:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

neviem ako dlho mas auto, ake je stare atd atd...ale nemoze to byt baterkou resp. alternatorom?
keko
Manager Týmu

Re: corolla verso d4d - zlé štartovanie

Příspěvek od keko »

diviak.jano píše:ahojte kolegovci. prosím o radu. moje autíčko má problém pri štartovaní, keď teploty klesnú pod nulu. auto najprv len točí a točí, potom horko- ťažko naštartuje a má nízke otáčky okolo 400 za min. a po nejakých 3-4 sekundách sa rozbehne naplno. mám vymenené žhaviče, všetky filtre ( vrátane palivového) - bolo všetko robené predo mnou. robil to môj najlepší kamarát. naftu tankujem na rozličných pumpách, pridávam aj aditívum proti zamrzaniu paliva. najprv som si myslel, že do palivovej sústavy sa dostáva vzduch, ale auto aj keď dlhšie stálo, tak keď bola teplota nad nulou, tak naštartovalo na prvý šup. bol som už v dvoch autorizovaných servisoch v ba a všade mi povedali, že je všetko ok ( naposledy povedali, že treba preinštalovať nejaký softvér a malo by to prestať) . prosím o radu, lebo už som úplne zúfalý . :cry: :cry: :cry: :cry:
mal som podobny problem, auto startovalo iba so stlacenym plynom..

novy software to naozaj vyriesil.. (museli vymenit ale aj riadiacu jednotku, lebo ju pri nahravani noveho softu dodrbali.. :) )
Corolla Verso D-CAT 130kw
diviak.jano
Člen Týmu

pre keko

auto je r.v. 2007 a mám ho od októbra.
keko, dakujem za radu. presne tak štartujem aj ja. dufam, že ma zavolajú čím skôr do servisu. jany
diviak.jano
Člen Týmu

pre keko 2

keko prosím ťa, mohol by si mi povedať, kde ti robili tvoje auto? dík jany
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

bratislava AWF na mierovej

ale ak ti to budu robit mimo zaruku, daj si pozor na predpokladanu cenu opravy na protokole..

ja som tam nastastie mal 50 eur, takze mi nemohli zauctovat tu riadiacu jednotku ktoru poslali do vecnych lovist

ale bojim sa ze ak by som to tam nemal tak by som ju zaplatil (aj ked to bola na 99 percent ich chyba, alebo chyba softwaru ktory pouzili)

inak, verzia softu ktory tam mam teraz je 30F09700

(to mam v servisnej knizke)
Corolla Verso D-CAT 130kw
Odpovědět

Zpět na „Corolla“