klouzu..

vše ohledně modelové řady Yaris
wampinka
Člen Týmu

klouzu..

Příspěvek od wampinka »

ahoj vsem :lol: mam problem, jak v zime jezdim tak se mi stava, ze nemuzu vyjet od domu. nejede to...Prokluzuju a stojim na miste...az mi pomuzou sousedi, pak se yarisek hne!Proste jak je led, mam chut radeji vystoupit a jit pesky..to vam to jede uplne jinam nez tocite volantem a hlavne, kdyz mam nohu plne na brzde, tak jsem z toho smutna. V lete to nedelalo. ,poradite?
PS mam letni gumy :lol:

No, trochu sem zavtipkovala a preji vsem pekny den!!!!

Malo trablu a v pohode najetych km!
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Žertéřko :D
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
aczasa
Věčnej rejpal

Rozjezd..

Příspěvek od aczasa »

Já bych navrhnul změnit bydliště. :-)))) Koupit pořádný barák na rovince s vyhřívanou garáží i příjezdovou komunikací. :-)))
Back in Czech.
Jimmi
Věčnej rejpal

Re: Rozjezd..

Příspěvek od Jimmi »

aczasa píše:Já bych navrhnul změnit bydliště.
Ke Středozemnímu moři, nejlépe :wink:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
nikolajk
Navigátor

kk

Příspěvek od nikolajk »

Nechcem byt kruty ale asi treb vimenit DIEL medzy volantom a sedadlo.
Renault Kangoo 1.9D 433600km
Skoda Fabia 1.2HTP 74390km
Toyota Yaris 1.33 Luna 6MMT uz Realita.
Bulhar ktory neovlada dobre Slovensku gramatiku!!!
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

No zkusím psát trochu konstruktivněji než předchozí přispěvky. Mám možnost srovnat Yarise a Felici kombi. Osobně mi přijde, že Yaris je oproti Feldě prostě moc lehkej na předek, že jak je kluzčí podklad, tak ty kola prostě podklouznou. U Feldy mě to přijde hned tak neklouže. Asi bych ti doporučil zkusit výjezd od domu posypat pískem a s citem na plyn. A pokud máš čerstvě nasněženej sníh, tak ho zkusit předtím trochu ušlápnout před kolama. Předpokládám že ve skutečnosti máš ty šprýmařko :) zimní obutí. Možná by pomola do budoucna jiná volba vzorku zimních pneu.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Ja myslim, ze pomoc je jednoducha a nechme se insporovat zarizeni proti prokluzu u vlakovych souprav. Takze pripravime si jemny kremicity pisek a 2x pet lahev pred kazde predni kolo. K tomu servoventil, ktery nasroubujeme nebo jinym zpusobem pridelame na pet lahev a ovladani privedeme do kabiny. Stisknutim knofliku se otevre ventil pet lahve, zacne se sypat pisek po kola, ty najdou tracenou adhezi a jedeme jako po masle.
Stastnou cestu.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

myfune: já mám zase opačnej pocit... Před barákem se Ochcáfky hrabaly do kopce taktak...a můj Yarda si ani nehrábl. Je ale fakt, že mám funglofky zimáky. Podle mě sice rozhoduje váha na hnací nápravě, ale jde taky o kila, co musíš tahat...
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

Mates. píše:...a můj Yarda si ani nehrábl...
njn ale tušim, že se tady budou malinko lišit ty hmotnosti na hnací nápravě.. :wink: u Versa samozřejmě.. :D
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

josuk: no právě proto si myslím, že mít těžší auto na přední hnací nápravě není zrovna výhoda, aspoň když se jede dokopec. Naopak na Omeze bych bral tak 500kg do kufru :D
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Joshuk: Trochu to ale rolišuj. Nepsal sem o Ochcávce, ale o Felicii. Sou to sice obě škodovky, ale kažé je to trochu jiné auto. Mrknu se schválně doma do techničáků jak je které auto těžké (Yaris a Felda) a jaký maj v průměru kola a jak široký.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
nikolajk
Navigátor

zima

Příspěvek od nikolajk »

Ked je cesta(KOPEC)zladovatelny nepomoze nič okrem specialnych pneumatik.Inak odporučam VSC.Aj ked mam MMT prevodovka,system funguje super a dokaze nemozne.A eťte nečo čo je dost dvolezite,MUSIS vedet jazdit.Kedy maš pridat kedy ubrat plyn,kolko pridat a.........................................................................................!!!!!!!!!Učime sa cely zivot.
Renault Kangoo 1.9D 433600km
Skoda Fabia 1.2HTP 74390km
Toyota Yaris 1.33 Luna 6MMT uz Realita.
Bulhar ktory neovlada dobre Slovensku gramatiku!!!
wampinka
Člen Týmu

ahoj..

Příspěvek od wampinka »

:lol: ahojky.... no ja mam vazne letni gumy...ja vim ja vim, co mi na to reknete... :twisted: ale radeji budu premyslet nad tim odjet nekam do tepla... jinak uz to tajeee...!Bude jako driv.. uz nebudu muset porad brzdit prerusovane, protoze uz mi z toho noha cuka i ze spani...

Mejte se moc krasne a diky za reakce.. :)
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Myfune píše:No zkusím psát trochu konstruktivněji než předchozí přispěvky. Mám možnost srovnat Yarise a Felici kombi. Osobně mi přijde, že Yaris je oproti Feldě prostě moc lehkej na předek, že jak je kluzčí podklad, tak ty kola prostě podklouznou. U Feldy mě to přijde hned tak neklouže. ......
Myslim si ze radsej nech mi par krat presmykne a cely rok budem mat spotrebu 5,5l/100km ako mat tazsiu feliciu,s ktorou mozno nepresmyknes,ale ta vaha sa aj na spotrebe rozhodne prejavuje cely rok...
a o kvalite zimnych pneu sa tu nebudem rozpisovat....
:wink:
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
mio
Věčnej rejpal

Re: ahoj..

Příspěvek od mio »

wampinka píše::lol: ahojky.... no ja mam vazne letni gumy...ja vim ja vim, co mi na to reknete... :twisted: ......
len si maj letne gumy,len prosim ta nechod na verejnu cestu,lebo niekomu inemu mozes ublizit....
:roll:
p.s. " ta Toyota je take debilne auto, vobec mi nechcelo nastartovat...viem ze som nemal kluce,ale taka Felicia ked mam klucik tak nastartuje hned na 2.krat " :lol:
asi tak....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“