Jak si dokázal 2500 na rok? Já to mám za 3003 s čelním sklem a živelnou u Koop.LOHR píše:tak vše proběhlo v pořádkunakonec platím 2500kč/rok(i čelní sklo-500kč za rok)..myslím, že výborná cena! na to že je mi 19:D a na bufik se budu muset mrknout, ale řeknu Vám, včera zapnu z balkona a za 10min přijdu k autu, nastartuju na drc a motor zahřáty
myslím že paradní věcička:)
no ono to není zase až takový problém. Já mám Slávii a jak jsem psal - 1800 + 500 čelní sklo /rok. Motorku (1000 cm3) mám tamtéž za 1225 /rok. U 1.6 bych se musel jít mrknout, ale je to něco mezi 2.400 - 2700.Ing_Mazi píše:Jak si dokázal 2500 na rok? Já to mám za 3003 s čelním sklem a živelnou u Koop.LOHR píše:tak vše proběhlo v pořádkunakonec platím 2500kč/rok(i čelní sklo-500kč za rok)..myslím, že výborná cena! na to že je mi 19:D a na bufik se budu muset mrknout, ale řeknu Vám, včera zapnu z balkona a za 10min přijdu k autu, nastartuju na drc a motor zahřáty
myslím že paradní věcička:)
Sem si říkalLOHR píše:ing.Mazi: babička má pojštění u ČP řadu let, bonusy se jí nahromadily už na 55%, a muže se to použít až pro 3 rodinné přislušníky. Znamená to, že babička má slevu 55%, ja mám slevu 55% + mohl by mit klidne další bratr a další bratr taky těch 55%což je super
a hlavně sem riziková skupina řidičů
A ty s tím neparkuješ nikde jinde?LOHR píše:tak mě je živelná pohroma docela k ničemu, ja bydlím na kopci, kde mi snad nic nehrozía když přijdou kroupy, tak schovám pod přistřešek
tak já bydlím v Dubí u Teplic a jestli jsi tu někdy byl je to tu jen a jen kopec, nicméně v době povodní, vypadal náš potok takto ... (a o popadaných stromech ani nemluvim, ty padaj i na kopcích)LOHR píše:tak mě je živelná pohroma docela k ničemu, ja bydlím na kopci, kde mi snad nic nehrozía když přijdou kroupy, tak schovám pod přistřešek
V pojistné smlouvě kolonku RZ vynecháš a dopíše se tam až Ti na magistrátu dají novou. Stejně tak se zelenou kartou.raintran píše:ahoj kluci,mám celicu ročník 1991 která mi už leží skoro rok v garazi,auto uz bylo odhlaseno na me,ale jeste jsem nemel cast ani prostredky k prihlasovani...ted planuju auto pojistit u jirky.a vubec nvm kldyz mám porad starou spz a pri registraci autu mi daji novou spz. tak ve pojistnem smlouve bude ta stara SPZ ze?