Mnoho lidí z fóra a asi hlavně mimo něj mě zná jako zapáleného fandu aut a to nejen těch ze země vycházejícího slunce pro které mám určitou slabost.
Po dotazech na můj nový projekt jsem se ho rozhodl zveřejnit respektive o co půjde, dřív jak jsem plánoval protože na autě se začne pracovat až pomalu od jara podle dohody.
A o co vlastně jde?
Dlouhé roky jsem se staral a starám po zdravotní stránce o rodinu jedného mého kamaráda a když mu kamarádi řekli že rád renovuju veterány tak se rozhodl mi poděkovat ve formě Toyoty Celicy TA 28 v předrenovačním stavu a to přesně toho modelu který jsem chtěl když jsem si pořizoval TA22.
Tak co dodat, až po fotkách:-)

taky bych nějaký veteránka rád kdyby byly peníze navíc, já mám spadený na nějakýho datsuna
 taky bych nějaký veteránka rád kdyby byly peníze navíc, já mám spadený na nějakýho datsuna  pořád se dívám na ten bazáč co to tu prodávaj maj tam moc hezký kusy, myslím že i to tvoje tam bylo...
 pořád se dívám na ten bazáč co to tu prodávaj maj tam moc hezký kusy, myslím že i to tvoje tam bylo... tak má Libor12 a Krosmen prostor na experimenty.
  tak má Libor12 a Krosmen prostor na experimenty.
 ne ze by japonci nebyly napred ale EFI je az cca od roku 82   ,
 ne ze by japonci nebyly napred ale EFI je az cca od roku 82   , 

to mi pripomelo ze bych mohl na svem aspon vymenit olej
  to mi pripomelo ze bych mohl na svem aspon vymenit olej  

Docela mě překvapuje stav chromů...  Máš k ní i "papírovou" historii? Prostě kdo kdy a jak dlouho jí měl? Mě se to bohužel nepodařilo u supřiny dohledat
  Docela mě překvapuje stav chromů...  Máš k ní i "papírovou" historii? Prostě kdo kdy a jak dlouho jí měl? Mě se to bohužel nepodařilo u supřiny dohledat  U veterána je to ceněnej artikl...
  U veterána je to ceněnej artikl...  Ale jsem zvědavej jak malé děcko
 Ale jsem zvědavej jak malé děcko