KLOUZE SPOJKA ,prosim o radu
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hele Microne, pokud ti tam dotáhnu tchýni a jednu švagrovou, dokážeš to samé?Kysi píše:To Micron: cece ta obrousena spojka, no mazec... ale jak sem videl krabici na hajzlu, no rechtal sem se a ta katana potom jeste, to uz sem vazne nemoh pekna demonstracka - spousta veci by si tohle zaslouzila
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
pavoB> jo, jako esteticky na tý fotce vypadá nehorázně tuning sportovně... až na to, že se jaksi proboří díky tomu pedál je to nad mý chápání... neprokluzovala a najednou ta 1/2 lamely zmizela v cukuletu... z toho sem celkem "na-větvi"???!!! původní válce v pořádku, nikde žádnej únik... sem si čichnul k tomu ložisku (fotky ložisek k porovnání budou následovat- koyo cca XX???let versus JC 2 roky.) používám koyo jako dekorační těžítko, tak teď mam druhý jen sem si čichnul k tomu ložisku- na němž byla taková černá sračka a smrděla úplně stejně jako ten smrad co mi zasmrděl interier a smrděl kolem celýho auta.... (řikám si tedy: je možný, že se uvolnil ten "maz" brutálním přehřátím z ložiska a vylít ven "plechovým krytem spojky" kde se udělala mezera- odpovídalo by to totiž- je hned vedle svodů!) stejně s tou rozdrcenou spálenou lamelou? že by ten "vařící maz z ložiska" trefil pod tlakem a rotací kapotu a kryt svodů- celej rozpálenej???? zatim si to jinak neumim totiž vysvětlit.
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 28.01.2010, 23:48, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
6let ostrýho provozu http://toyoty.nolimit.cz/corolla-gt-s-1 ... pojky.html
lamela aisin-ložisko netuším
na materiálu tohoto dílu fakt hodně záleží
lamela aisin-ložisko netuším
na materiálu tohoto dílu fakt hodně záleží
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
setrvačníky se zaměnit dají. Středová díra na klice je stejná,ale jsou jinak stefty pro přítlak. Cca 1.5mm rozdíl.gabko24 píše:otazka trosku mimo spojky...
je zotrvacnik z 3S-GTE 2gen MR2 MKII rovnaky ako zotrvak na 3S-GE 3gen? teda daju sa zamenit?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak. V inzersi mám kompletní kit XTD s kovokeramikou,pokud máš zajem.gabko24 píše:takze ak zozeniem zotrvacnik z 3SGTE, tak potrebujem aj spojku aj pritlak aj vytlacne lozisko z 3S-GTE, aby mi to sadlo. ano?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele: