Servis/šikovný mechanik hl. město BRNO a okolí

vše ohledně modelové řady Corolla
Ing_Mazi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ing_Mazi »

Jimmi píše:Já už jsem těch Coroll tohoto modelu viděl povícero. Takže bych si troufl i odhadnout na dálku, kolik tak má ta tvoje najeto. Ale radši ti to nebudu psát, jednak bys mě označil za lháře, druhak by to s tebou mohlo švihnout :D

Nic ve zlém. Ale zpět k tématu: prachovky se opravdu mění s tlumičema a ty tvoje asi budou velmi za zenitem už od pohledu.
Moje má najeto 310tis km :) a když by ses kouknul tak to tomu odpovídá :) Interiér zachovalý, volant neošoupaný, sedačky výborný stav, koroze pouze vzadu levý podběh jinak nikde :) a motor jede taky pěkně, max v létě díky špatnému chladiči topím :)
Takže jedině teď zlobí ty tlumiče jinak je to na svůj věk a najetý km super auto :)
Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko :P "Jsem rozenej tuner" :D

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli :D
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Jimmi píše:Já už jsem těch Coroll tohoto modelu viděl povícero. Takže bych si troufl i odhadnout na dálku, kolik tak má ta tvoje najeto. Ale radši ti to nebudu psát, jednak bys mě označil za lháře, druhak by to s tebou mohlo švihnout :D

Nic ve zlém. Ale zpět k tématu: prachovky se opravdu mění s tlumičema a ty tvoje asi budou velmi za zenitem už od pohledu.
Hele, já v tom autě jel :) Není tak špatný, mechanicky bylo opravdu v pohodě. Já byl dokonce původně i zájemce o koupi před Mazim, ale přece jenom sociální výbava, motor 1.3 a 3dv nestačily.

Co se týká těch tlumičů - jakmile odejdou manžety, může do tlumičů vnikat bordel a postupně tlumič zničit, ale není to pravidlo, je to prostě jen riziko. Takže pokud auto nejeví nějaký zásadní problémy, může výměna mažet situaci aspoň na čas stabilizovat :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Vyhlásíme soutěž: Kdo viděl kdy Corollu s větším počtem (ověřených) najetých kilometrů?
Podotázka: Zdála se vítězná Corolla mechanicky v pohodě?
:wink: :wink: :wink:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Ing_Mazi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ing_Mazi »

Beaver píše:

Hele, já v tom autě jel :) Není tak špatný, mechanicky bylo opravdu v pohodě. Já byl dokonce původně i zájemce o koupi před Mazim, ale přece jenom sociální výbava, motor 1.3 a 3dv nestačily.

Co se týká těch tlumičů - jakmile odejdou manžety, může do tlumičů vnikat bordel a postupně tlumič zničit, ale není to pravidlo, je to prostě jen riziko. Takže pokud auto nejeví nějaký zásadní problémy, může výměna mažet situaci aspoň na čas stabilizovat :)
Díky za podporu :)

Ono klidně kdo nevěří může s v ní klidně projet :)

Ohledně tlumičů , počkám jak bude lepší počasí a umyju ty tlumiče a bude se muset pořešit minimálně nové prachovky.
1.3XLi 55kW / 75hp

www.vune.info/mazi
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Prachovky nejdou nasadit na tlumiče bez jejich demontáže.
Když jsem já měnil tlumiče, tak ty prachovky i samotné tlumiče vypadaly lépe. Ani pružiny jsem neměl narezlé. Ale prostě jeden tlumič odešel do kytek, tak jsem to vyměnil celé.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Ing_Mazi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ing_Mazi »

Jimmi píše:Prachovky nejdou nasadit na tlumiče bez jejich demontáže.
Když jsem já měnil tlumiče, tak ty prachovky i samotné tlumiče vypadaly lépe. Ani pružiny jsem neměl narezlé. Ale prostě jeden tlumič odešel do kytek, tak jsem to vyměnil celé.
Neboj se, to i já sem pochopil a vím, že budu muset sundat tlumiče abych mohl vyměnit prachovky :wink:
1.3XLi 55kW / 75hp

www.vune.info/mazi
Odpovědět

Zpět na „Corolla“