RAV4 startování

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
machon
Člen Týmu

RAV4 startování

Příspěvek od machon »

Nazdar,chci se zeptat.Mám ravku s motorem D4D a za studena musím dlouho točit než to chytne.Svíčky jsou ok.Neměl ste někdo stejný problém?
Tošin
Člen Týmu

Příspěvek od Tošin »

A jaks ty svíčky kontroloval? :shock:
Tošin - RAV4 2,2 D-CAT 130 kW r.v. 2007
machon
Člen Týmu

Příspěvek od machon »

Nejdřív na autě a pak jsem je měl i venku a jdou krásně do červena.Když vypnu motor a hned nastartuju tak to chytne super a když to nechám cca 10 min stát tak už to točí dlouho.Když startuju po ránu tak je to úplná katastrofa.
juba
Řidič

Příspěvek od juba »

to spíš vypadá, jako by spadla nafta a čerpadlo to muselo tahat snad až z nádrže.... ?
machon
Člen Týmu

Příspěvek od machon »

juba píše:to spíš vypadá, jako by spadla nafta a čerpadlo to muselo tahat snad až z nádrže.... ?
To mě taky napadlo,ale všude je to suchý.Máš nákej typ kde by mohla unikat nafta?Mám strach aby to nebylo čerpadlo.
juba
Řidič

Příspěvek od juba »

Tipnul bych, že kdyby to bylo čerpadlo, tak by to nechytlo vůbec, protože by to naftu vůbec nedotáhlo. A nebo by to bylo se startem podobný, i když startuješ hned po vypnutí a to píšeš, že chytá v pohodě.
Musím teda přiznat, že moje názory nejsou nijak objektivní, já si na autě dokážu akorát tak vyměnit nějakou žárovku a tím asi moje schopnosti asi končí... :oops:
juba
Řidič

Příspěvek od juba »

Jinak ještě to, že je to všude suchý nemusí podle mě nic znamenat, třeba to jen někde nahoře saje vzduch a nafta spadne zpátky k nádrži. Nemusí to přece nikde utíkat ven...? Nebo je tohle blbost?
machon
Člen Týmu

Příspěvek od machon »

juba píše:Jinak ještě to, že je to všude suchý nemusí podle mě nic znamenat, třeba to jen někde nahoře saje vzduch a nafta spadne zpátky k nádrži. Nemusí to přece nikde utíkat ven...? Nebo je tohle blbost?
Není to blbost,ale u VW to bývá většinou vidět,mokrý přepady nebo tak.Musím všechno ještě pořádně prolézt třeba něco najdu.Zatim dík
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“