Servis/šikovný mechanik hl. město BRNO a okolí
- Ahold
- Věčnej rejpal
Servis/šikovný mechanik hl. město BRNO a okolí
Čauvec, jak to tak vypadá budu si muset nechat prohlídnout (vyměnit) spojku [když mám sešláplou spojku a auto vytočím třeba do 3-4t otáček tak to v autě začně strašně smrdět, jak kdyby se pálila guma. Stejně tak když jsem jel cca 50km a pak jsem vylezl z auta a taky smrděla spálená guma].
Jelikož Idaho nám už balí kramle, a co jsem pochopil, bude prodávat náhradní díly, tak sháním nějakého jiného mechanika co by to prohlédl/vyměnil. Z finančích důvodů a také pročtení forka mi CK, Hukr Brno nepříjde jako správná volba.
Moraváci, kam jezdíte se svýma miláčkama?
Jelikož Idaho nám už balí kramle, a co jsem pochopil, bude prodávat náhradní díly, tak sháním nějakého jiného mechanika co by to prohlédl/vyměnil. Z finančích důvodů a také pročtení forka mi CK, Hukr Brno nepříjde jako správná volba.
Moraváci, kam jezdíte se svýma miláčkama?
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych to potřeboval po zimě prohlédnout páč už je to znát těch 310tis km 
Jinak samozžejmě zdravím Rampu a spol. po dlouhé dlouhé době
U Lišky sem byl a nějak se mi to nezdálo, ze začátku super přístup, ochotnej a tak, ale pak jak zjistil, že v tom nejsem kovanej tak by nechal vyměnit pomalu celý auto, co předtím na zvedáku bylo ještě v pohodě, že to vydrží (jelikož sem mu naznačil že sem student v té době a nechci do toho investovat víc než bylo nutné) a pak už by měnil i to.
Ale jinak nemůžu soudit, možná ho zkusím znova a uvidím, taky sem hledal nějakého soukromníka z Brna na lidskej přístup k prohlídce ale nic :/
Náhradní díly určitě u Jandy, co nemá na skladě má do 2dnů dostupné.
Dneska mi jaksi "zamrzl tlumič na pravé straně vzadu a nevěděl sem co s tím, prostě byl na tvrdo v jedné pozici a nehýbalo se celé kolo, takže jízda po zmrzlém sněhu byl zážitek, postup jízdy to povolilo a už to jakštakš pruží teda.
Jinak musím zaklepat Rudý Ďábel mi pořád jezdí a to do něj liju jen benál a po 10tis výměna oleje a filtru, jinak nic.

Jinak samozžejmě zdravím Rampu a spol. po dlouhé dlouhé době

U Lišky sem byl a nějak se mi to nezdálo, ze začátku super přístup, ochotnej a tak, ale pak jak zjistil, že v tom nejsem kovanej tak by nechal vyměnit pomalu celý auto, co předtím na zvedáku bylo ještě v pohodě, že to vydrží (jelikož sem mu naznačil že sem student v té době a nechci do toho investovat víc než bylo nutné) a pak už by měnil i to.
Ale jinak nemůžu soudit, možná ho zkusím znova a uvidím, taky sem hledal nějakého soukromníka z Brna na lidskej přístup k prohlídce ale nic :/
Náhradní díly určitě u Jandy, co nemá na skladě má do 2dnů dostupné.
Dneska mi jaksi "zamrzl tlumič na pravé straně vzadu a nevěděl sem co s tím, prostě byl na tvrdo v jedné pozici a nehýbalo se celé kolo, takže jízda po zmrzlém sněhu byl zážitek, postup jízdy to povolilo a už to jakštakš pruží teda.
Jinak musím zaklepat Rudý Ďábel mi pořád jezdí a to do něj liju jen benál a po 10tis výměna oleje a filtru, jinak nic.
Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

Myslim, ze tenhle servisak, co ma svoji dilnu kousek od Brna odvede rozhodne lepsi praci nez kdekoliv v toyote, kde pry pracoval a radeji odesel do soukroma, kdyz to tam videl.
http://www.toykaservis.cz/
http://www.toykaservis.cz/
- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak budu muset opravdu nějakého toho mekánika vyhledat, páč sem byl dneska kouknout čím to je že mám po ránu "zamrzlý" pravý zadní tlumič a tady je výsledek

Na těch prvních fotkách jsou zadní tlumiče, ten bílej sajrajt na tyči způsobuje že to přes noc zamrzne a nehýbe se to :/
Předposlední obrázek je přední tlumič, ten je v pohodě, manžeta je sice taky utržená ale funguje a tyč je čistá, jen z levé strany upadla ta vrchní gumová věc co je na poslední fotce.
Fotek mám víc, vybral sem jen ty na kterých je to jasně vidět.
Doufám, že to půjde nějak spravit a max vyměnit ty manžety a né celé tlumiče
Na těch prvních fotkách jsou zadní tlumiče, ten bílej sajrajt na tyči způsobuje že to přes noc zamrzne a nehýbe se to :/
Předposlední obrázek je přední tlumič, ten je v pohodě, manžeta je sice taky utržená ale funguje a tyč je čistá, jen z levé strany upadla ta vrchní gumová věc co je na poslední fotce.
Fotek mám víc, vybral sem jen ty na kterých je to jasně vidět.
Doufám, že to půjde nějak spravit a max vyměnit ty manžety a né celé tlumiče

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Manzety klasika, vymenit to samozrejme jde.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No to vím, ale jde mi o to, jestli to spraví jen výměna manžet nebo to vypadá i na výměnu něčeho jiného?Beaver píše:Manzety klasika, vymenit to samozrejme jde.

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

spíš mám ten dojem že se ti kusy té manžety dosaly do závitu pružiny a tam ti dělaly to,že se ti ta pružina prostě neměla jak zmáčknout-to bílí je podle mě jen voda s mazivem
když to dáš do tepla a necháš tu vodu pořádně vyschnout,namažeš to a dáš nový manžeta,tak by to mělo být OK.
máš SZ
když to dáš do tepla a necháš tu vodu pořádně vyschnout,namažeš to a dáš nový manžeta,tak by to mělo být OK.

máš SZ

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No dát to do tepla mě taky napadlo, ale garáž a ke všemu vytápěnou nemám a do bytu se mi nevejdeTonda píše:spíš mám ten dojem že se ti kusy té manžety dosaly do závitu pružiny a tam ti dělaly to,že se ti ta pružina prostě neměla jak zmáčknout-to bílí je podle mě jen voda s mazivem
když to dáš do tepla a necháš tu vodu pořádně vyschnout,namažeš to a dáš nový manžeta,tak by to mělo být OK.![]()
máš SZ

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No dovolJimmi píše:Měnit manžety bez výměny tlumičů je nesmysl. Ty už jsou zcela zřejmě po smrti, jakož i Maciho auto....

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak si je projdi a zjistíš, že nakonec se z toho nevyklubalo nicJimmi píše:Jasně. Já si pamatuju ty tvoje desetistránkový diskuse

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

Já už jsem těch Coroll tohoto modelu viděl povícero. Takže bych si troufl i odhadnout na dálku, kolik tak má ta tvoje najeto. Ale radši ti to nebudu psát, jednak bys mě označil za lháře, druhak by to s tebou mohlo švihnout
Nic ve zlém. Ale zpět k tématu: prachovky se opravdu mění s tlumičema a ty tvoje asi budou velmi za zenitem už od pohledu.

Nic ve zlém. Ale zpět k tématu: prachovky se opravdu mění s tlumičema a ty tvoje asi budou velmi za zenitem už od pohledu.