SONY vs. Kenwood
SONY vs. Kenwood
kluci řekněte do čeho jít jaké zkušenosti se značkou nebo do čeho by jste šly? kamarad si taky nevi rady a nechce uplně nove radio... někde na seznamu na odkaz nějakej SONY CDX-GT222 koupené v srpnu za 1500,- nebo Kenwood kdc-w4041 taky za stejnou cenu... díky za nazory (popř. možna ještě za 2tis. Sony gt500)
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
Ačkoliv mám sám sony, tak kenwood má podle mě zvučnější jméno a to hlavně mezi lidma co se tomu věnují. Já už mám druhý sony, protože ho mám za velkoobchodní ceny a i když nemá škálu nastavení a kvalitu reprodukce jako konkurence, tak sem s ním spokojenej. U mě ale rozhodují poměr cena/hodnota, a taky bohužel jinou značku můj dodavatel nenabízí
Holomek!
Taky mám sám Sony,ale nebrat Kenwood bude lepší volba.A hlavně co jsem měl zatím možnost srovnání tak zvuk byl u woodu přeci jen trochu lepší.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
asi pujdu tady do toho : http://www.electronix.cz/?p=productsMor ... KDC-W3044G borec mi ho necha za 1400,- asi...zánovní taky... a v kombinaci s tímto:) : http://www.ahifi.cz/vyrobky-v-akci/bull ... set-2.html radio ujde ne?
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
Já osobně bych připlatil trochu a šel aspon do tohoto http://www.electronix.cz/?p=productsMor ... DC-W4044UA ...ale nevim za kolik by ti ho nechal . Záleží co potřebuješ a co ti bude vyhovovat .
ex: Starlet 2E-E '92
now: MR2 3S-GE '91
now: MR2 3S-GE '91
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
já bych to nechal na vkusu... design a ovládání- sony má pořád klasiku/rotační kolečko (mně se líbí, vždycky ho protočim jako DJ desku na gramci)... měl jsem starýho kenwooda/ mam ho pořád v kuchyni-na výstavce hrál skvěle, pak sem měnil na MD Sony (taky hooodně starej kousek-dostal sem ho zdarma k přehrávači) a hraje špičkově. trošku retra že (miluju nekompatibilní kvalitní unikátní věci)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
sony vs kenwood
kenwood mám poprvé a jeví se mi jako zatím nejlepší autorádio co jsem měl,jedná se o model DPX-701U
ja zas nepoznam ani jedneho cloveka, ktory vyskusal alpine, zeby menil za nieco... mozno poznam malo ludi..
ked som si ho kupoval ja, najlacnejsi bol asi za 7-8tis SK, ja som si kupil stred za 15tis SK.. no teraz su uz ovela dostupnejsie...len neviem ci nie na ukor kvality..
jo.ma uz cez 7rokov, hraje stale dokonale a nemenil by som..
ked som si ho kupoval ja, najlacnejsi bol asi za 7-8tis SK, ja som si kupil stred za 15tis SK.. no teraz su uz ovela dostupnejsie...len neviem ci nie na ukor kvality..
jo.ma uz cez 7rokov, hraje stale dokonale a nemenil by som..
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja mam alpine za 3tis. a taky bych nemenil - nema sice ekvalizery a podobne pi.... co ma treba sony ale zpracovani , nacitani a zvuk - parada, chtel jsem sice jedno o tridu vyssi ale penize sem nemel ,
a z tehle dvou bych bral taky Kenwood - taky jsem o nem premyslel ( uz o zadnem jinem )
a z tehle dvou bych bral taky Kenwood - taky jsem o nem premyslel ( uz o zadnem jinem )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"