vystrlovaci kluc

vše ohledně modelové řady Avensis
Gabriello
Navigátor

vystrlovaci kluc

Příspěvek od Gabriello »

Chcel by som vediet ci sa niekomu podarilo zaobstarat si vystrelovaci kluc pre Avensisa. Na trhu je tychto srand velmi vela, mna by zaujimalo, ci uz to niekomu funguje. Mam len dve kluce. Jeden servisny a druhy s centralom a rozmyslam o tretom a ten by mohol byt vystrelovaci, pripadne zobrat imobilizer zo servisneho a dat ho do vystrelovacieho kluca.

Dik za rady
Avensis 2.0 VVTi
2004
147 k
aczasa
Věčnej rejpal

vystřelovací klíč

Příspěvek od aczasa »

Ahoj, měl jsem ho, fungoval bezproblému, ale je velký, tak jsem zpět u normálního klíče... Je to holt trapná frajeřinka, ale příliš velká do kapsy. :-/
Back in Czech.
julinkaa
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od julinkaa »

Máš nějaký odkaz na nějaké stránky jak to vypadá.
aczasa
Věčnej rejpal

e-bay

Příspěvek od aczasa »

Bohužel. Je to stejný jako měly předchozí pasaty. dálkáč v těle a po straně vystřelovací klíč. Dokonce i z pořádné ocele a ne jen takové polské bláto. Ale kupováno na e-bay tuším z Austrálie či kýho čerta, ale stejně je to china. :-)))
Back in Czech.
thomasson
Člen Týmu

Příspěvek od thomasson »

O kolik dráž vyjde vystřelovací klíč proti normálnímu?
aczasa
Věčnej rejpal

Cena klíče

Příspěvek od aczasa »

Cena si myslím byla cca 12USD klíč (bez čipu a dálky) a cca 10USD poštovné a 50Kč vyřezání. Potom je k dispozici za cca 50 - 70USD i s dálkou a čipem a jen se vyřeže a spáruje. Ale tohle je informace založená ne mé zkušenosti před cca rokem a půl.
Back in Czech.
Gabriello
Navigátor

Příspěvek od Gabriello »

Podla mojich informacii stoji original kluc v Toyote okolo 5000Sk (170Eur).
Len by ma zaujimalo, či musim obetovat jeden kluc s imobilizerom, alebo ten zaslany uz mal vsebe take nieco. Inac ta cena co pises si myslim ze je v pohode.
Avensis 2.0 VVTi
2004
147 k
aczasa
Věčnej rejpal

chip do klíče....

Příspěvek od aczasa »

Právě ten dražší klíč ma již v sobě nenaprogramovaný chip. to vyřezávač s čtečkou a psačkou na RFID s plovoucím kódem klidně nahraje za chvilku. Takže ta cena je do 70USD a pošta. :-/
Back in Czech.
Gabriello
Navigátor

Příspěvek od Gabriello »

A mozem poprosit nejaku adresu?
Avensis 2.0 VVTi
2004
147 k
a1bert
Manager Týmu

Re: chip do klíče....

Příspěvek od a1bert »

aczasa píše:to vyřezávač s čtečkou a psačkou na RFID s plovoucím kódem klidně nahraje za chvilku.
pockej pockej, tohle mas vyzkousene nebo si to jen myslis? neni to nahodou tak ze se ten klic musi sparovat s autem?

vim ze Keeloq (algoritmus kterej se pouziva) je zlomenej, ale netusil jsem, ze uz to umi " na kazdem rohu" to abych se zacal bat, protoze jestli nekdo umi opravdu klonovat ten imobilizer, tak to udela na dalku treba pred obchodakem .....

EDIT: a ja jsem de*il protoze neumim cist a pletu si dalkac s imobilizerem KeeLoq se pouziva v dalkaci, co se pouziva v imobilizeru nevim ale i tak, pokud to uz umi kazdej klicar kopirovat tak je to vpr... staci kdyz vedle klicu chvili posedi treba v kavarne a akorat si pak holt neotevre auto dalkovym ale cihlou nebo sroubovakem...
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

No mě ten klič nedokazal udělat v zamečnictví.A to ten pán toho umí opravdu dost.Musel jsem jet do Toyoty.
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

Jirka píše:Musel jsem jet do Toyoty.
na Toyotu mi ocelový (bez immo) dělali tady http://www.richtersro.cz/, na některý auta třeba nissan ale údajně vůbec nejsou ty ocelový polotovary a musí se do autorizáku
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

A o jaký klíč se jednalo ,byl i DO????A na jakou cenu to vyšlo.
J.
deshibby
Člen Týmu

Příspěvek od deshibby »

Zdravím. Když se tady bavíte o těch klíčích. Dneska se nám stala taková nemilá věc. Ztratili jsme poslední klíč k Avensisu rv.99. Stojí teď před barákem a nevíme moc co dál. Z vašich příspěvků jsem vydedukoval, že se dají sehnat neoriginální klíče, které nějaký šikovný zámečník vypiluje do žádoucí podoby a šikovnější servisák je na ten daný klíč schopen potom nahrát i stávající kody od imobilizeru a dálkového zamykání?
Kolega tady psal i o origo toyoservisu, že tam nový klíč stojí 170 euro. To je i včetně práce, kdy rozchodí i imobilizer a dálkové? V tomhle případě je asi potřeba naložit auto na odtahovku a takhle s ním dojet do servisu že?
Dík za každou radu
Toyota Corolla liftback 1.6 77kw rv.91
Toyota Avensis kombi 1.6 81kw rv.99
jelinek4
Věčnej rejpal

Příspěvek od jelinek4 »

Neostal ti ani ten stitok, ktory bol pri kluci. Podla neho ti vyrobia novy kluc. Pri výrobe kluca ti staci len nasada, ktoru si das vyrobit podla stareho kluca a naprogramuje sa to tak aspon som to videl robit chlapika v toyote, ze kombinoval otvaranie dveri so zasuvanim a vysuvanim kluca so skrinky. V akom poradi neviem ale je tu na to niekde navod.
Takze ak chcete novy kluc staci nevybrusena nasada (nevybruseny kluc s nenaprogramovanym imobilizerom).
Odpovědět

Zpět na „Avensis“