st 165 beh,na dlouhou trat

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Lubinator
Člen Týmu

st 165 beh,na dlouhou trat

Příspěvek od Lubinator »

Ahojte vsem,jen bych Vam rad oznamil,ze jsem se pustil do neceho,co jsem uz delsi dobu planoval,,,po lonskem vyvareni 165tky,sel konecne i moturek ven...o co s nim budu delat,moturek se uz rozdelava do posledniho sroubku.Ani jsem nad tim nemusel dlouho premyslet,jelikoz si to tohle auto zaslouzi!!!Malo-ktere auto dokazalo to co prave celica,no ne?Budu rad kdyz nekdo napisete,pokud mate podobne zkusenosti 8) Jo a jeste neco,nevite nekdo o celde 4.g.klidne bourana,i kdyz budu dost naivni,tak pokud mozno ne na predek :roll: Protoze tu mou nekdo solidne trefil na cumec,,,a kdyby jste videli,jak nekdo dokaze takhle polatat auto,tak ruce by jste mu dolamali!!!Hnus totalni...Preji hezky den.L.
Naposledy upravil(a) Lubinator dne stř 20.01.2010, 11:54, celkem upraveno 1 x.
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

tak drzim palce, vidim ze ST165ky jeste nevymrely a jeste se tu nejaka krom te me najde, ... to co ted pachas ceka i me, takze preju hodne zdaru, kdyby se ti hodila nejaka karosarska, neco malo doma mam, tak se ozvi :wink: hlavne fotit a dokumentovat :!:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Lubinator
Člen Týmu

Příspěvek od Lubinator »

no urcite budu muset vymenit spodni pricku,,,mozna i vrchni,to se jeste uvidi,,,ale nejvetsi prace bude s nosnikem na leve strane,je poradne zmuchlanej :roll: ale vsechno jde :twisted: verim,ze neco by se mi jiste hodilo :)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Gratuluju k rozhodnutí a budu rád za fota, budu to sledovat.Hodně zdaru.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

také gratuluji a těším se na to jak ti to pujde a samo na fotky :) no a hele mám doma 4.gen byla na čumák ťuklá ale myslím že né nijak extrémě tragicky, je bez motoru a bez přední nápravy - rozebraná, a bez kol, cena 1500Kč za celou, myslím že jen kuli sklům to je směšná cena :) elektrika, a vše je sice porozebrané ale komplet :) ji a řízení tam není
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

Tak se ty 4.g nějak rozrůstají :D taky hodně zdaru, sám mám rozdělanou 4.g a práce jak na kostele :?
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door

Facebook - SeeJ. Photography
Odpovědět

Zpět na „Celica“