Kryt zavazadlového prostoru Ave HB rv2000 (T22)
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kryt zavazadlového prostoru Ave HB rv2000 (T22)
Vlastní blbostí jsem si ztratil vnitřní kryt kufru v hatchbacku z rv 2000. Nemáte někdo zkušenost, kde ho sehnat a jestli to vůbec je možné?? Na vrakáčích je pětidvířek málo(žádné) a většinou bez deklu, do Toyoty jsem zatím nešel, neboť se psychicky připravuju na ochotu a cenu. Kdyby náhodou někdo měl přebytečný, tak jsem zájemce!! Dík za radu, Milan
Octavia, Trabant, Š105, Renault 19, Clio, R5, Mitsubishi Space Star, Laguna, Opel Vectra A, Opel Vectra B - to už jsem o(b)jel, teď Ave1.8i/2000
Do Toyoty raději nechoď,tam tobude pálka.Já jsem před lety potřeboval něco podobnýho.Jednalo se o mezikus (dektura potažená kobercem )mezi roletu v kombíku a zední sedačkou.Jednalo se sice o Carinu E. Cena mě opravdu šokovala 5800, to byla opravdu pálka.nakonec jsem daný mezikus vyrobil z plechu,kulatiny a na ten plech jsem nalepil koberec.
J.
J.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zadal poptávku náhradního dílu v jedný naší Toyotě. Tady je výsledek:
"Dobrý den, cena je 14728,- včetně DPH, dodání do 3 dnů.":shock:
On se ten český dovozce asi opravdu zbláznil!!!:lol:
Už se chystám do Polska, tam mají starších plno a jsou ochotní a vstřícní. Pojedu tam s celou rodinou na týden na dovolenou a ještě ušetřím!
Jestli budu mít čas a náladu, tak se pokusím zjistit ceny stejného dílu u jiných značek, ať máme srovnání!!
"Dobrý den, cena je 14728,- včetně DPH, dodání do 3 dnů.":shock:
On se ten český dovozce asi opravdu zbláznil!!!:lol:
Už se chystám do Polska, tam mají starších plno a jsou ochotní a vstřícní. Pojedu tam s celou rodinou na týden na dovolenou a ještě ušetřím!

Jestli budu mít čas a náladu, tak se pokusím zjistit ceny stejného dílu u jiných značek, ať máme srovnání!!

Octavia, Trabant, Š105, Renault 19, Clio, R5, Mitsubishi Space Star, Laguna, Opel Vectra A, Opel Vectra B - to už jsem o(b)jel, teď Ave1.8i/2000
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele: