me pri moji prvni kontrole po 3 letech v sobotu dejchnout nedavali - tekze to povinny neni
btw. chlast uz jsem v hube nemel 6,5 roku
Výpis trestných bodů
- Ivan.66
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kdo chce chlastat,toho zadna kontrola neodradi.fildis píše:Podívejte se na to i tak, že by někdo nalitej zabil, nebo zmrzačil někoho blízkýho, taky byste byli proti kontrolám?
Naposledy upravil(a) Ivan.66 dne pon 18.01.2010, 06:35, celkem upraveno 1 x.
Rav4, 2,0VVti, 110 kW, LPG, automat r.v. 02,
Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90
Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90
Ja rozhodne ozralej nejezdim, jen me to urazi, stejne tak jako jejich prasaty na dalce, kterejma vas tlacej pred sebou aby ste prekrocili rychlost a pak vas zkasnou, nerikam ze sou takovi vsichni policiste, ale bohuzel je jich dost kteri se tak chovaji a stat to toleruja, ba naopak tomu pomaha. V politice chybi nekdo, kdo by hajil zajmy motoristu...
Corolla E9 1,6( 77Kw ( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Holt člověk se nesmí nechat psychicky rozhodit. Jinak jestli poliši nedodržujou bezpečnou vzdálenost, tak možná začít vozit v autě kameru a natočit si to a potom poslat písemnou stížnost. Ale vyprovokovat se holt člověk nesmí nechat. Občas na nějaké ty lepily používám přibrždění. Jednou dvakrát a kdo má rozum, tak to pochopí a zvětší odstup. Ovšem jsou řidiči co nereagují ani při "namířené brokovnici" Pak je lepší zpomalit a nechat ho předjet.
Co se týká chlastu, tak ten za volant nepatří a s kontrolama jedině souhlasím, i když budu muset při kontrole foukat i já.
Co se týká chlastu, tak ten za volant nepatří a s kontrolama jedině souhlasím, i když budu muset při kontrole foukat i já.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Trochu nechapu co se vsichni rozcilujou?
Me za uplynuly rok stavili policajti celkem 3x a to jsem najezdil min. 40tis. Km a nedejchal jsem ani jednou.
Ale budu-li muset 3x za rok dejchnout do masinky, tak s tim nemam nejmensi problem. Vlastne kdybych musel dejchat 1x za mesic tak s tim nemam problem. Cim mene dementu co si myslej ze je par sklenicek nezabije, tim lepe.
Me za uplynuly rok stavili policajti celkem 3x a to jsem najezdil min. 40tis. Km a nedejchal jsem ani jednou.
Ale budu-li muset 3x za rok dejchnout do masinky, tak s tim nemam nejmensi problem. Vlastne kdybych musel dejchat 1x za mesic tak s tim nemam problem. Cim mene dementu co si myslej ze je par sklenicek nezabije, tim lepe.
Mě stavěli policajti za uplynulý rok pětkrát, pokaždé v Praze. Čtyřikrát to bylo na tom samém místě, přes které jezdím opravdu sporadicky. Jednou mě chytli na Veletržní ve tři ráno, když jsem jel pro dítě na letiště, a nechali mě dejchnout. Bylo jim asi podezřelé, že jsem tam tou dobou jel podle předpisů a ne běžných osmdesát
Ono jako jo, každej si řekne, mě to nevadí, šak já si dýchnu, vždyť svědomí mám čistý, ale ono se taky může stát, že se dostanete do problému i když ste nepili už rok. Rázem se z vás může stát "pirát silnic" a budou s váma jednat stejně jako s ožrelcem. A že se takový případy stávají.
Já mám svědomí taky čistý, ale upřímně řečeno, nejradši je potkávám co nejmíň, protože prasata na silnici jezdí dál jako prasata, papaláši taktéž a co mají v oblibě tak to je buzerovat "slušný lidi" za překročení rychlosti o 6 km/h a nebo prošlou lékarničku.
Já mám svědomí taky čistý, ale upřímně řečeno, nejradši je potkávám co nejmíň, protože prasata na silnici jezdí dál jako prasata, papaláši taktéž a co mají v oblibě tak to je buzerovat "slušný lidi" za překročení rychlosti o 6 km/h a nebo prošlou lékarničku.
Holomek!