sponzoři
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
sponzoři
co říkáte na nové ceny benzínu a nafty,stát nás buzeruje kde může a my mu za to ještě pořádně zaplatíme.Fico také v neděli vyhrožoval,že nebude vyjednávat a jak vyměkl,podle Vás je v pořádku si nechat pořád srát na hlavu
Trochu tomu nerozumi, třeba ONO má 95 natural za 27,90 Shell za 33,60 což dělá rozdíl 5,70 Kč co se týče nákladů na provoz čerp.stanic asi budou stejné že?? A nevěřím tomu, že na Shellce bude ten benzin o 5,70 kvalitnější je to jen a jen o tom kde natankujeme a necháme ze sebe sedřít kůži, aby nadnárodní koncerny si namastili na náš kapsu je to banda zlodějů posvěcená státem
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
kdysy kolovaly fámy že ONO prodává benzín a naftu z vyřazených vojenských zásob - staré. na bežných autech jsem to na výkonu nepoznal, na supře bo bobanovi už ano. co mne ale totálně vytáčí třeba u Ona v nýřanech je to, že vždy tam natankuji do nádrže tak o o 8-12 litru více než na jiných čerpačkách ( nádrž je psaná na 69L, pokud tankuji po hrdlo u shellu dostanu tam tak 75-77l v onu když dojedu na rezervu a tankuji po okrakj tak tam napustím kolem 85-88litru nafty.. )
Nevím nechci se nikoho dotknout, ale vzhledem k tomu, že jsem v pátek jel do Bernu a tankoval jsem na ONU plnou a v Bernu opet dotankoval jsem tam 49,05 a v sobotu opět v Nýřanech dotankoval do plní 49,80 vždy natkuji tak, že vypne pistole a dotankuji na celé koruny takže si myslím, že u normální jízdy po dálnici mezi 130-150km se spotřeba tedy moc nelišila to je moje poznání po najetí cca 2000kmIdaho píše:kdysy kolovaly fámy že ONO prodává benzín a naftu z vyřazených vojenských zásob - staré. na bežných autech jsem to na výkonu nepoznal, na supře bo bobanovi už ano. co mne ale totálně vytáčí třeba u Ona v nýřanech je to, že vždy tam natankuji do nádrže tak o o 8-12 litru více než na jiných čerpačkách ( nádrž je psaná na 69L, pokud tankuji po hrdlo u shellu dostanu tam tak 75-77l v onu když dojedu na rezervu a tankuji po okrakj tak tam napustím kolem 85-88litru nafty.. )
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
v carine a terranu spotřebu a kvalitu nafty taky nepoznám , ale u "poladěných" silných vozu ( Supra, Boban ) sla kvalita benzínu hodne poznat..wrc50 píše:Nevím nechci se nikoho dotknout, ale vzhledem k tomu, že jsem v pátek jel do Bernu a tankoval jsem na ONU plnou a v Bernu opet dotankoval jsem tam 49,05 a v sobotu opět v Nýřanech dotankoval do plní 49,80 vždy natkuji tak, že vypne pistole a dotankuji na celé koruny takže si myslím, že u normální jízdy po dálnici mezi 130-150km se spotřeba tedy moc nelišila to je moje poznání po najetí cca 2000kmIdaho píše:kdysy kolovaly fámy že ONO prodává benzín a naftu z vyřazených vojenských zásob - staré. na bežných autech jsem to na výkonu nepoznal, na supře bo bobanovi už ano. co mne ale totálně vytáčí třeba u Ona v nýřanech je to, že vždy tam natankuji do nádrže tak o o 8-12 litru více než na jiných čerpačkách ( nádrž je psaná na 69L, pokud tankuji po hrdlo u shellu dostanu tam tak 75-77l v onu když dojedu na rezervu a tankuji po okrakj tak tam napustím kolem 85-88litru nafty.. )
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
prileju benzin do ohne
http://www.novinky.cz/ekonomika/189581- ... idice.html
tak si rikam proc nadale zit v tomto state
http://www.novinky.cz/ekonomika/189581- ... idice.html
tak si rikam proc nadale zit v tomto state
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
sponzoři
snažím se být trochu slušný,ale KURVA to si snad dělají prdel na jedné straně pokud neco zbyde na benzín a POPLATKy tak jak vyjedu tak je to samý policajt a na druhé se aby byl někdo zvolený tak rozdává naše daně těm aby jej zvolili a jak to má dva miliony "blbců"co vyrabí uživit
Hlavně každej vyspělej stát má kvalitní a cesty...už od dávných dob....a je jedno jestli po nich jezdí třeba tanky. My pořád ne a ne. A ještě za to platit??? Stejně by ty prachy nikdy nepoužili na pořádný silnice. Akorát by možná byly všude hrboly místo děr, z těch jejich oprav co nefungujou a navíc se stim patlaj takovou dobu. Už mě to tu taky SERE.
Rovnou ať přikážou všem zaplatit těch 130 000, co je dluh na hlavu a nemusí vymejšlet poplatky. A vubec...končim s prací, jdu domů
Rovnou ať přikážou všem zaplatit těch 130 000, co je dluh na hlavu a nemusí vymejšlet poplatky. A vubec...končim s prací, jdu domů
Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Dělaj to ty k*urvy chytře, protože jim je jasný, že kdo jezdí autem, tak bude jezdit tak, jako tak. Slušný lidi jsou na tom v dnešní době pěkně blbě, divim se, že si tohle zacházení necháme jako národ líbit, brzo asi přijde další defenestrace
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG