ALIEN píše:Mate vyzkouseny naky svicky ktery by jste mi mohli doporucit?Mam 1,6 STi....Ne ze mi napisete DENSO IRIDIUM

, to vim taky ale stoji litra jedna
Tak kdyz budete znat nakou dobrou alternativu,tak se o to semnou prosim podelte,jinac mi nezbyde nic jinyho nez ty Densa

ja tam mám brisk tuning a kdybych ti to neřekl tak to nepoznáš
jinak toyota doporučuje denso a ngk platinum ty stoji jedna 400-600kč
a brisk je nabízí za 130kč
já jsem taky zastáncem výrobků made in japan ale proč rvát prachy do 16let starýho auta když to jde levněji co??? a věřte mi to auto mám strašně rád!!!!!snad pro ten pocit ale kdo na to má tak si radši koupí tu novou né?
a vůbec když tu čtu na forum že někdo by tam dal originální kabely jiný že ne že z favorita tam nepatří atd. vždyt když do toho auta sednete tak to nikdo z vás nepozná jaky jsou tam kabely kladky rozvodák atd. to je jenom vědomý že to víte že tam není originální díl ...RUKU NA SRDCE že je to tak.
to samý je i z benzinem když tam je 95 natural a někdo tam dá shell v-power a vy to nevíte tak to nepoznáte ale když to víte že jste za to dali těžký prachy tak každý to je super to jede to točí...
ale v jednom musím uznat některý díly jsou od toyoty lepší než repliky to mám vyzkoušený na vlastní kůži třeba stabilizační tyčky na napravách dal jsem je tam z fabie po mírné upravě a za rok byly prachovky popraskaný a od toyoty tam jsou 15 let o.k.
dříve jsem si říkal když jsem ji koupil že do motoru nebudu dávat repliky ale přišlo na věc a co šlo sehnat v replice a bylo to potřeba tak to tam je a důvod ne nenávist a nedůvěra k toyotě ale naopak CENA???
a víte proč ty díly jsou tak drahý protože plátíme skladování dílů,takže čím starší auto dím dražší to mi řekli v toyotě
každá automobilka to má dobře vymyšlený kupujte originální díly jsou nej ale zisky jsou taky nej. tak třeba ložiska na světě není zas tolik firem co výrábí ložika a pro toyotu v té době dodávala ložiska firma KOYO pokazilo se mi podpůrné ložisko na přední praVÉ poloose originál 1700kč obvolal jsem půl republiky firmy co dováží ložiska KOYO nadiktoval číslo a nikdo mi ho nebyl schopen sehnat dobře to mají chráněný některý věci ale ložisko do kola seženete v pohodě ale toyota si ho nechá zabalit je to od firmy KOYO a stojí hned 2000kč a repliku seženete za 1100kč no co je lepší???
toť můj názor na repliky