problém při statrování
problém při statrování
Když jsem po víkendu,odhrabal auto,nasedl jsem,nastaroval,vlyezl a sel hrabat.cca po minutě,se auto zaclo jakoby dusit,až chcíplo úplně.zkusil jsem nastarovat a nic.vzhledem k tomu,že jsem měl málo benzínu,šel jsem koupit,nalil jsem,auto naskočilo,aby za chvíli opět se začlo dusit,zkusil jsem přidat plyn,ale vůbec to nepomohlo.kontrolky po chcípnutí svítily,voda v chladici zamrzlá taky nebyla a benzínu tam byly min 4 litry.napadán někoho něco?dík
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
- mara.mww
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
kamos mel podobnej problem nechal dyl auto stat v zime a pravdepodobne mu to zvodnatelo tak nastartoval a po chvili to chciplo ale stacilo tam nalejt jenom benzin a nic nepridat a uz zo bylo v pohodegramo píše:V prázdné nádrži mohla zkondenzovat vzdušná vlhkost na vodu, ta asi navíc i zmrzla -- to by mohlo dělat neplechu. Ještě na favoritu přidával táta na zimu do benzínu Velfobin -- ale to byl karbec, tomu zmrzlé krystalky vody vadily jednoznačně.
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Podobne uz se mi na jednom aute chval rozpadly zadni dyl vyfuku - tim jak se ropadl se ucpal a jak to chvilku jede tak se naplni potrubi spalinama a motor zdechne-po nejake chvili uz nastartovat de protoze spaliny se proste z vyfuku vytrati netestnostma.
TeLe 1000R - rpm11200
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
jezdíš jednou za čas? Víc stojí než jezdí? Kolik jsi letos najel kilometrů?
ptám se protože kondenzát udělá svoje.Skusil bych startovat a jak to zdechne,tak bych vyšrouboval svíčky a mrknul jaký jsou.Jestli budou všechny suchý tak je problém s přívodem paliva. Jestli mokrý,tak bych se pustil do jejich vyčištění,pak kontrola káblů a rozdělovače (pořádně vysušit na radiátoru). Další co je celkem zrada je že když se nejezdí tak do sání někdy vlezou hlodavci a mě osobně se dokonce pustili i do filtru. Do toho tam nanosili nějaký oříšky a dělalo mi to zhruba to co tobě.
ptám se protože kondenzát udělá svoje.Skusil bych startovat a jak to zdechne,tak bych vyšrouboval svíčky a mrknul jaký jsou.Jestli budou všechny suchý tak je problém s přívodem paliva. Jestli mokrý,tak bych se pustil do jejich vyčištění,pak kontrola káblů a rozdělovače (pořádně vysušit na radiátoru). Další co je celkem zrada je že když se nejezdí tak do sání někdy vlezou hlodavci a mě osobně se dokonce pustili i do filtru. Do toho tam nanosili nějaký oříšky a dělalo mi to zhruba to co tobě.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
zezacatku roku jezdila dost,ale pak jsem se prestehoval a vyuzival ji min a bohuzel smolne nejmin v zime .o vikendu na to hodim oko.a ted neco veselejsiho.vcera jsem vyfasoval sluzebni corsu a pritelkyne,ktera si z celicky utahuje,ze je stara a rika ji pekac vim,ze to mysli dobre,tak vcera v corse prohlasila,ze se ji stejska po celce .tak doufam,ze to vyresim co nejdriv
ex 1,6 sti 1992
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Něco podobnýho sem zažil o svátcích,akorát s tím rozdílem,že sem byl jediný auto ktery tu jezdí každý den,takže se ty malý kurvy nastěhovali do tepla Zkus se podívat na pár posledních stránek v tematu Prosím o radu,tam sem to řešil s Liborem a dost uspěšněTonda píše: Další co je celkem zrada je že když se nejezdí tak do sání někdy vlezou hlodavci a mě osobně se dokonce pustili i do filtru. Do toho tam nanosili nějaký oříšky a dělalo mi to zhruba to co tobě.