Takže prý sněhová kalamita....

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Jimmi
Věčnej rejpal

Takže prý sněhová kalamita....

Příspěvek od Jimmi »

A všechny pluhy prý zase v terénu. Kecy.
V osm večer jsem přijel z Teplic do Prahy. Celou dobu jsem jel po poměrně silné vrstvě sněhu. Jeden pluh jsem potkal hned za Teplicemi v protisměru. Pak celé Středohoří nic (tam jsem si připadal jako v nějakém horském středisku). Nájezd na D8 asi dvacet čísel sněhu s vyjetými kolejemi. Celá dálnice až do Prahy pokrytá neodpluženým sněhem, pouze od aut byly vyjeté koleje. V protisměru jsem potkal tři blikající modré majáčky řešící autonehodu a jednu (číselně: 1) dvojici pluhů v tandemu. Po celé D8! Praha opět pod sněhem jak v Krkonoších.
Tedy ne že by se mi to nelíbilo, já mám sníh radši než sůl. Ale znáte to - na těch silnicích nejezdí jen osobáky. Uvízlé kamiony jsem potkal tři, naštěstí to všechno bylo v protisměru. Ale například stoupání do Bořislavi už bylo na hraně i pro ten osobák.

Takže nevěřte všemu, co se říká v telce. Žádná kalamita není 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

Jj muzu rict ze cesta z Krusnejch hor nach Prag taky uplne bez problemu(pres Karlovy Vary) dokonce i jeden pruh dalnice byl protazenej... Jinak si pripadam jak v pohadce je to uuplna nadhera konecne snih i v Prase:-)
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Jj, je to paráda. Já měl sice včera malej karambol, ale je to maličkost. A naštěstí ne mou vinou, a bohužel ne nijak hrdinně - že by v driftu aspoň. Vyhejbal jsem se nezodpovědné chodkyni a přitom už jsem nevymanévroval kolem stojícího auta. Ženská z toho byla na prášky, tak mi aspoň dala pětikilo... Je to promáčklej blatník a naprasklej kyt v místě, kde byl opravovanej.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

áááuvejs

Obrázek
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

prej parada, zitra jedu do Prahy a zase dneska napadlo tady na jihu 10 cisel snehu , celkem uz 25cm a na cesky sibiri to bude zahul , nejhorsi ze do ty prahy musim , ne jen kvuli zkouskam ale i koncertu Depeche Mode ve ctvrtek , a taky se bojim o auto - vite jak se blbe schaneji karbonove listy :( zasranej snih
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“