Zimni Celica sraz JESENIKY 15.1-17.1 2010
- Pavel Slepecky
- Navigátor
?
No vidim, ze moc zajemcu neni tak to pojmem jako mensi sraz, ale pokud ma jeste nekdo zajem at se ozve do 12.1. Dik prave tady zacalo poradne snezit a mrzneB-)
Zájem by byl i přesto že sem tu novej. Určo je to fajnová akce se trochu seznámit s lidma se společným zájmem a trochu si i zablbnout a třeba se i dozvědět něco zajímavého kolem Toyot. Bohužel ale řešim na autě prachovky na přední nápravu a bez nich s autem nechci jezdit, abych neodrovnal kryo kloub na nápravě. Dostal sem i tip kdo by mi mohl pomoct, ale myslím si, že to stejně do té doby nestihnu vyměnit, což je škoda.
Na akci se teda zodpovědně nehlásím, ale kdyby jsem to s autem přeci jen stihnul, tak si pohrávám s myšlenkou se tam za váma přijet mrknout na otočku. Vzdálenost mi nedělá problém, aspoň bych se s Celdou povozil i když v zimě.
Do budoucna se ale určo nějaké té akce rád zúčastním.
Na akci se teda zodpovědně nehlásím, ale kdyby jsem to s autem přeci jen stihnul, tak si pohrávám s myšlenkou se tam za váma přijet mrknout na otočku. Vzdálenost mi nedělá problém, aspoň bych se s Celdou povozil i když v zimě.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Ts
pokus se dat celdu do Ok stavu a dojed, zablbnem na snehuB-)Myfune píše:Zájem by byl i přesto že sem tu novej. Určo je to fajnová akce se trochu seznámit s lidma se společným zájmem a trochu si i zablbnout a třeba se i dozvědět něco zajímavého kolem Toyot. Bohužel ale řešim na autě prachovky na přední nápravu a bez nich s autem nechci jezdit, abych neodrovnal kryo kloub na nápravě. Dostal sem i tip kdo by mi mohl pomoct, ale myslím si, že to stejně do té doby nestihnu vyměnit, což je škoda.
CELKA SRAZ
Cau lidi už se tesime snad přijedete v houfnem poctu at je to poradna akce,ale za kazdou celiku jsme radi tak se ozvete ahoj na sraze.
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Tel.
Jestli, nekdo bude bloudit smer Bruntali nebo nas nestihne projistotu nechavam tel.732335809.Napadlo hafo snehu no bombaB-)
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Zitra
Zitra vas budem ocekavat v 17hod. u Kauflandu do 17-30hod. kdo nestihne jede primo na Farmu. Pro ty co jedou jen na otocku- v sobotu rano je odjezd od Farmy v 10hod. smer Slezska Harta
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Corola
Neprekazela klidne dojed!Ahold píše:Překážela by Vám tam jedna Corolla? Na víkend budu ve Václavově
- Ahold
- Věčnej rejpal
Re: Corola
Hej, byl jsem tam 17:23, na křižovatce a už jsem vás viděl jak jedete pryč...Pavel Slepecky píše:Neprekazela klidne dojed!Ahold píše:Překážela by Vám tam jedna Corolla? Na víkend budu ve Václavově
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
moc se omlouvám za neúčastm původně jsem se chtěl zůčastnit, ale mám moc roboty, sorry , příště
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Pavel Slepecky
- Navigátor
tak to sorac nikdo uz nejel..jeli sme podle planu do Mor.Kocova na Farmu.Dneska v 10hod. vyjezd od Farmy smer slezka harta me tel. 732335809Ahold píše:Hej, byl jsem tam 17:23, na křižovatce a už jsem vás viděl jak jedete pryč...Pavel Slepecky píše:Neprekazela klidne dojed!Ahold píše:Překážela by Vám tam jedna Corolla? Na víkend budu ve Václavově
- Ahold
- Věčnej rejpal
Nic se neděje, moje chyba. Jěště jsem valil po dálnici abych Vás stihnl, jen pak v Olomouci byl hustší provoz a nakonec ze Štenberku jeli 2 kamiony za sebouPavel Slepecky píše:tak to sorac nikdo uz nejel..jeli sme podle planu do Mor.Kocova na Farmu.Dneska v 10hod. vyjezd od Farmy smer slezka harta me tel. 732335809Ahold píše:Hej, byl jsem tam 17:23, na křižovatce a už jsem vás viděl jak jedete pryč...Pavel Slepecky píše:Neprekazela klidne dojed!
To ani nevím kde je, já dneska pudu lyžovat, snad, s přítelkyní na ten Vaclavovskej kopec, pak pudu blbnout k Malé Morávce na to parkoviště. Kdy jedete na ty motokáry? To vím kde je a dokonce jsem tam byl, že bych Vás dojel chvíli pozorovat
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
- Pavel Slepecky
- Navigátor
fotky
Tady je odkaz na fotky http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 905#137905