Prevodovky GT4
mas pravdu na 2 a 3 jsou synchrony dualni, ja uz to sledovala, jeden vyjde cca 1500czk mozna i min, ja jsem s ni celkem spokojena, jen me sere ze s tim autem nemuzu divocit, na beznou jizdu to je v pohode, ale jakmile chci nekde odpychnout, tak se musim sakra divat pri jakych otackach radim a momentalne si 6tis a vice nemuzu dovolit, takze 5tis max 5500 a radim jinak to tam nejde, jednu dobu mi vyskakovala pri razeni ne pri jizde trojka, ale asi uz jsem nejak naucena, takze to nedela, ale nikdo jiny v tom jet neumi, kazdy tam ty kvalty chce hazet rychle, ale to ee, takze jak by rekl jama duchodcovska jizda
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
vitej do klubu snad na to v lete vletim a prevodovka bude radit jak za mlada, a kdyz ne, tak budou padat obeti a prvni bude prevodovka z GT4 co ma muj 4gen, ale psssst ta je pekne po repasi a radi jedna basen...
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ze ses jeste s 4.gen nepochlubila , aspon tadyLeňulka píše:vitej do klubu snad na to v lete vletim a prevodovka bude radit jak za mlada, a kdyz ne, tak budou padat obeti a prvni bude prevodovka z GT4 co ma muj 4gen, ale psssst ta je pekne po repasi a radi jedna basen...
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
no podobne.... 1. a R. sem tam strajkuju a z 2 na 3 to dakedy nechce ist si niekedy pripadam ako blbec. vyradim 2. za velkeho vreskotu motora (niekolko sekundova pauza, , ticho ako keby som zmizol.....) a potom 3. spojka, otacky a zasa hukot.... je to celkom komedia hlavne ked sa snazim rychlo vystartovat tie dlhe pauzy kazia dojem aj efekt
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
libore na GT4 asi tezko... nebo snad ano? a taky si myslim ze by to neprezilalibor12 píše:Já vám do toho nechci mluvit,ale když chcete kratší rychlosti a větší převod tak proč si tam nedáte převodovku z cariny 3s-fe??
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No už je to hodně dlouho a netvrdím to na 100%,ale v moji rav 4 byl motor 3sfe. Výkonově to nebyl žádný zázrak ale na 5ku šla do omezovače a 200 tacho. S tou převodovkou byl problém a pamatuji si že byla stejná jako právě v carine.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- elviiis
- Manager Týmu
Mno tak udajne pasuje na gt4 prevodovka s toyoty RAV4 vsechny motory rady 3 maji stejnou prirubu... prej se musi provest jen drobne upravy ale nenasel jsem jake... nic mene tato prevodovka je jen pro extremisty jelikoz top speed je s touto prevodovkou 200km/h na 5ku v redline... ovsem predpokladam ze zrychleni na vsechny kvalty bude nechutne brutalni... na dalsi otazku mam tez odpoved tato prevodovka tusim E250F ma stejnou odolnost jako prevodovka s GT4... nepotrha se...
Carlos Sainz limited 2468/5000