záloha zaplacena, zítra je doma :)

vše ohledně modelové řady Corolla
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Co se týče servisu, AC Duba tohle dvoubarevný razítko opravdu má. Zavolej si tam, řekni jim VIN, měli by být schopni to dohledat, mají na to systém. Případně napiš tady na foru uživateli Jiří Pánek - je to tamější vedoucí servisu tuším :)
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

Marty píše:Co se týče servisu, AC Duba tohle dvoubarevný razítko opravdu má. Zavolej si tam, řekni jim VIN, měli by být schopni to dohledat, mají na to systém. Případně napiš tady na foru uživateli Jiří Pánek - je to tamější vedoucí servisu tuším :)
provedeno dle Martyho a odpověď byla zrovna od Jirky Pánka. Všechno sedí :wink:
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

Michal_F6 píše: provedeno dle Martyho a odpověď byla zrovna od Jirky Pánka. Všechno sedí :wink:
sám jsem rád, že se občas pletu a všechno není tak černý!! :D
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

josuk píše:
Michal_F6 píše: provedeno dle Martyho a odpověď byla zrovna od Jirky Pánka. Všechno sedí :wink:
sám jsem rád, že se občas pletu a všechno není tak černý!! :D
jj, ale nedivím se Ti. Já jsem taky v těchto věcech spíše pesimista. Právě proto jsem opatrný, než něco řeším V tomto případě se to jevilo od začátku čistě a jednoduše což sice není obvyklé, ale tím spíš jsem za to rád :)
Ducati Monster 821 - fun
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Michal_F6 píše:
Marty píše:Co se týče servisu, AC Duba tohle dvoubarevný razítko opravdu má. Zavolej si tam, řekni jim VIN, měli by být schopni to dohledat, mají na to systém. Případně napiš tady na foru uživateli Jiří Pánek - je to tamější vedoucí servisu tuším :)
provedeno dle Martyho a odpověď byla zrovna od Jirky Pánka. Všechno sedí :wink:
Tak to mám velkou radost, tak ať hezky slouží jako sloužila předchozímu majiteli :)
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
LOHR
Člen Týmu

Příspěvek od LOHR »

je hezká..mám dotaz na tu E11, budeš prodávat?
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

LOHR píše:je hezká..mám dotaz na tu E11, budeš prodávat?
díky. E11 se prodávat nechystám.
1. mám ji od novoty a mám k ní citový stav.
2. peníze co bych za ní dneska dostal mi rozhodně nenahradí užitnout hodnotu, kterou mi poskytuje.
3. E12 je auto spíše pro ženu a mrně, E11 na denní ježdění do práce. A upřímně nevím co si pro tento účel představit za lepší auto. Na tachu 180t a krom běžné údržby ani ťuk (krom svítícího ABS), spotřeba v pohodě a dynamika taktéž.

navíc se těším na ten obrázek až obě zaparkujem u rodičů vedle Avensise a Yarise. Na takovou koncentraci Toyot v rodině by nám mohli dát nějaké zvýhodnění, ne?

tož tak :) 8)
Ducati Monster 821 - fun
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

pekna, tak hlavne at slouzi :)
koukam ze by jsi mohl poradat vlastni toyota sraz :lol: u me je to podobny.. ale ted se to snad rozroste o par auticek :) ja mam ted 3 corolly (2x EE100 a 1x AE101 ), sestra by si mela ted porizovat E11 a matka Aygo a tatik, pokud se mu to podari sehnat tak 4Runnera :) ,toyoty jsou proste nej :)
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

MiTMaN píše:pekna, tak hlavne at slouzi :)
koukam ze by jsi mohl poradat vlastni toyota sraz :lol: u me je to podobny.. ale ted se to snad rozroste o par auticek :) ja mam ted 3 corolly (2x EE100 a 1x AE101 ), sestra by si mela ted porizovat E11 a matka Aygo a tatik, pokud se mu to podari sehnat tak 4Runnera :) ,toyoty jsou proste nej :)
jj, musím říct, že na to, jak to to zatím není příliš zprofanovaná značka, tak na té naší ulici se v okruhu sousedů ještě najde Verso, RAV4, nový Ave a další Yaris. Holt dobrá čtvrť ;)
Ducati Monster 821 - fun
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

Blahopřeji, krásný autí, určitě ti přinese spoustu radosti a spokojených km - ať slouží
georgin
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgin »

U nas pred barakem parkuje, mazda mx-5( myslim :D ), 2x Toyota Rav4, moje corolla E10, otcova Avensiska a drive tu parkovala i mx-7. Na parkoviste se vejde tak dvanact aut :D
Toyota Corolla liftback 1.3 16V 65kw rv. 1994 - bohužel po nehodě minulost :-(
Honda Civic Aerodeck 1.6 16V 85kw rv. 1999
Toyota Avensis kombi 1997 2.0TD
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

take gratuluju ke koupi vozu a preji hodne stastnych kilometru...

a k tomu parkovani - u nas je ulice skodovkaru - same favority, felicie, octavie, fabie - jen moje Marolka a sousedovic RAV, jinak ani zadny japonec v dohledu...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

Tak včera konečně dovezena domů. První dojmy po cca 100 km super. Spotřeba byla s lehkou nohou po dálnici rovných 7l. Jediné co mě trošku překvapilo byla spojka, která zabírá opravdu až nahoře. To ale přikládám tomu, že s tím asi jezdila ženská, které obecně mají nešvar nechávat spojku při rozjezdu dlouho prokluzovat a pak to opotřebení tak vypadá. I když to nepředpokládám, ale jde spojka nějak povolit (např. u pedálu), že by vypínala trošku dříve? Když ne, no tak budu jezdit a až klouzne tak půjde ven.
Ducati Monster 821 - fun
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Michal_F6 píše: ...přikládám tomu, že s tím asi jezdila ženská, které obecně mají nešvar nechávat spojku při rozjezdu dlouho prokluzovat...
Tos tedy neviděl řídit tu mou ženskou. Spojku nechá prokluzovat maximálně setiny vteřiny :D

No - podle popisu to vypadá na opotřebování. Ale pak by to taky mohlo mít víc kilometrů. Na druhou stranu, mě takhle zabírá spojka posledních asi osm let provozu.
Nicméně by neškodilo nechat to odvzdušnit.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

Jimmi píše:
Michal_F6 píše: ...přikládám tomu, že s tím asi jezdila ženská, které obecně mají nešvar nechávat spojku při rozjezdu dlouho prokluzovat...
Tos tedy neviděl řídit tu mou ženskou. Spojku nechá prokluzovat maximálně setiny vteřiny :D

No - podle popisu to vypadá na opotřebování. Ale pak by to taky mohlo mít víc kilometrů. Na druhou stranu, mě takhle zabírá spojka posledních asi osm let provozu.
Nicméně by neškodilo nechat to odvzdušnit.
tak nemyslel jsem to obecně na všechny ženské. Taky znám pár, před kterými, co se řidičského umění týče, hluboko smekám. .. Ale zase na druhou stranu je mezi nimi velké % těch, co tu spojku v předstihu odrovnají. KM sedí, takže jedině tato možnost. S tím odvzdušněním mě to nenapadlo. Zkusím a uvidíme. Díky
Ducati Monster 821 - fun
Odpovědět

Zpět na „Corolla“