záloha zaplacena, zítra je doma :)
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
provedeno dle Martyho a odpověď byla zrovna od Jirky Pánka. Všechno sedíMarty píše:Co se týče servisu, AC Duba tohle dvoubarevný razítko opravdu má. Zavolej si tam, řekni jim VIN, měli by být schopni to dohledat, mají na to systém. Případně napiš tady na foru uživateli Jiří Pánek - je to tamější vedoucí servisu tuším

E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
jj, ale nedivím se Ti. Já jsem taky v těchto věcech spíše pesimista. Právě proto jsem opatrný, než něco řeším V tomto případě se to jevilo od začátku čistě a jednoduše což sice není obvyklé, ale tím spíš jsem za to rádjosuk píše:sám jsem rád, že se občas pletu a všechno není tak černý!!Michal_F6 píše: provedeno dle Martyho a odpověď byla zrovna od Jirky Pánka. Všechno sedí

Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mám velkou radost, tak ať hezky slouží jako sloužila předchozímu majiteliMichal_F6 píše:provedeno dle Martyho a odpověď byla zrovna od Jirky Pánka. Všechno sedíMarty píše:Co se týče servisu, AC Duba tohle dvoubarevný razítko opravdu má. Zavolej si tam, řekni jim VIN, měli by být schopni to dohledat, mají na to systém. Případně napiš tady na foru uživateli Jiří Pánek - je to tamější vedoucí servisu tuším

- Michal_F6
- Věčnej rejpal
díky. E11 se prodávat nechystám.LOHR píše:je hezká..mám dotaz na tu E11, budeš prodávat?
1. mám ji od novoty a mám k ní citový stav.
2. peníze co bych za ní dneska dostal mi rozhodně nenahradí užitnout hodnotu, kterou mi poskytuje.
3. E12 je auto spíše pro ženu a mrně, E11 na denní ježdění do práce. A upřímně nevím co si pro tento účel představit za lepší auto. Na tachu 180t a krom běžné údržby ani ťuk (krom svítícího ABS), spotřeba v pohodě a dynamika taktéž.
navíc se těším na ten obrázek až obě zaparkujem u rodičů vedle Avensise a Yarise. Na takovou koncentraci Toyot v rodině by nám mohli dát nějaké zvýhodnění, ne?
tož tak

Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pekna, tak hlavne at slouzi
koukam ze by jsi mohl poradat vlastni toyota sraz
u me je to podobny.. ale ted se to snad rozroste o par auticek
ja mam ted 3 corolly (2x EE100 a 1x AE101 ), sestra by si mela ted porizovat E11 a matka Aygo a tatik, pokud se mu to podari sehnat tak 4Runnera
,toyoty jsou proste nej 

koukam ze by jsi mohl poradat vlastni toyota sraz

-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
jj, musím říct, že na to, jak to to zatím není příliš zprofanovaná značka, tak na té naší ulici se v okruhu sousedů ještě najde Verso, RAV4, nový Ave a další Yaris. Holt dobrá čtvrťMiTMaN píše:pekna, tak hlavne at slouzi![]()
koukam ze by jsi mohl poradat vlastni toyota srazu me je to podobny.. ale ted se to snad rozroste o par auticek
ja mam ted 3 corolly (2x EE100 a 1x AE101 ), sestra by si mela ted porizovat E11 a matka Aygo a tatik, pokud se mu to podari sehnat tak 4Runnera
,toyoty jsou proste nej

Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
U nas pred barakem parkuje, mazda mx-5( myslim
), 2x Toyota Rav4, moje corolla E10, otcova Avensiska a drive tu parkovala i mx-7. Na parkoviste se vejde tak dvanact aut 

Toyota Corolla liftback 1.3 16V 65kw rv. 1994 - bohužel po nehodě minulost 
Honda Civic Aerodeck 1.6 16V 85kw rv. 1999
Toyota Avensis kombi 1997 2.0TD

Honda Civic Aerodeck 1.6 16V 85kw rv. 1999
Toyota Avensis kombi 1997 2.0TD
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
Tak včera konečně dovezena domů. První dojmy po cca 100 km super. Spotřeba byla s lehkou nohou po dálnici rovných 7l. Jediné co mě trošku překvapilo byla spojka, která zabírá opravdu až nahoře. To ale přikládám tomu, že s tím asi jezdila ženská, které obecně mají nešvar nechávat spojku při rozjezdu dlouho prokluzovat a pak to opotřebení tak vypadá. I když to nepředpokládám, ale jde spojka nějak povolit (např. u pedálu), že by vypínala trošku dříve? Když ne, no tak budu jezdit a až klouzne tak půjde ven.
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
Tos tedy neviděl řídit tu mou ženskou. Spojku nechá prokluzovat maximálně setiny vteřinyMichal_F6 píše: ...přikládám tomu, že s tím asi jezdila ženská, které obecně mají nešvar nechávat spojku při rozjezdu dlouho prokluzovat...

No - podle popisu to vypadá na opotřebování. Ale pak by to taky mohlo mít víc kilometrů. Na druhou stranu, mě takhle zabírá spojka posledních asi osm let provozu.
Nicméně by neškodilo nechat to odvzdušnit.
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
tak nemyslel jsem to obecně na všechny ženské. Taky znám pár, před kterými, co se řidičského umění týče, hluboko smekám. .. Ale zase na druhou stranu je mezi nimi velké % těch, co tu spojku v předstihu odrovnají. KM sedí, takže jedině tato možnost. S tím odvzdušněním mě to nenapadlo. Zkusím a uvidíme. DíkyJimmi píše:Tos tedy neviděl řídit tu mou ženskou. Spojku nechá prokluzovat maximálně setiny vteřinyMichal_F6 píše: ...přikládám tomu, že s tím asi jezdila ženská, které obecně mají nešvar nechávat spojku při rozjezdu dlouho prokluzovat...![]()
No - podle popisu to vypadá na opotřebování. Ale pak by to taky mohlo mít víc kilometrů. Na druhou stranu, mě takhle zabírá spojka posledních asi osm let provozu.
Nicméně by neškodilo nechat to odvzdušnit.
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun