btw. nevíte o nějakých pěkných 16" na léto?
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... la/7814032

jj, taky jsem na to zprvu koukal, ale vysvětlení je prosté. Bruntál - to nevím, byl jsem v Olomouci, ale jinak je to z operativního leasingu, serviska naprosto sedí a dokonce jsem k tomu dostal od leasplanu přehled co se kdy s autem dělalo, servisovalo atd. Tak např. vím, že bylo měněno čelní sklo (btw. se senzorem stěračů vyšlo na cca 18tjosuk píše:blahopřeju![]()
jediný co mě mate je ta serviska, stejný razítko, stejný písmo, jestli dobře čtu tak autoduba je jen v praze, co pak dělá to auto v bruntále?? samolepka pojištovny DAS taky imho neni v česku zatím obvyklá..
díky za tip, zkouknu to. Spíš bych potřeboval vědět jaké ET na tohle auto. U E11 jsem si to nepohlídal a při větším zatížení škrtám vzadu lemy.CharlieCh píše:Nevím, jestli pěkných, to už nechám na tobě, ale dost 16-tek najdeš tu:
http://www.autohificlub.cz/forum/11/123 ... oustu-16/0
tak pochybnosti bude mít člověk asi vždy, pokud si nekoupí auto nové. Nicméně v tomhle případě si myslím, že nebyl důvod cokoli falšovat. Leasplan takhle funguje. Koupí funglovku, "pronajme" na nějakou dobu a pak ho střelí dál. Registrace byla 11/2006, takže ty +- 3 roky provozu těm km odpovídají. Navíc tomu odpovídá i interiér - sedadla jak nová a kožený volant taktéž, přičemž na něm je užívání znát zpravidla nejvíce.josuk píše:
je to strašně špatný obrázek, vím, když se člověk nadchne stane se že něco přehlídne... mě se to špatně namočený dvoubarevný razítko a podpisy... něco se mi na tom nezdá - kdybych to viděl naživo a bylo to stejnou propiskou, nějaký z těch datumu byla neděle - to auto bych opravdu nekoupil.
ale nenech si kazit radost!
souhlasím, proto neřeším nějaké 17". Na druhou stranu 15 " mi příjdou na tohle auto příliš malé. Na E11 mám taky na zimu 15" a oproti 14" je to naprosto jiné auto aniž by komfort jízdy nějak utrpěl. Navíc hodně záleží na designu kol. Zmiňované 15" vypadají větší než leckteré 16", protože paprsky přesahují až na okraj límce. Naproti tomu disky, kde jsou paprsky jako by uvnitř límce, vypadají opticky mnohem menší.mipr píše:setri podvozek... bude dil slouzit, ja bych pro krasu komfort a zivotnost naprav neobetoval
Pekny auto !