Krádež
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Krádež
Zdravím všechny. Jaký máte kdo zkušenosti s hledáním ukradenejch věcí?
Mezi svátkama mi ze sklepa v Přerově šlohli 4 letní téměř nově obutý origo toyoťácký elekronový 14ky. Stříbrný pětipaprskový s pěti dírama na Carinu. Nikdy sem na žádnym autě stejný neviděl. Na tom Kléberky 185/65. Fotky kdyžtak vložím.
Povedlo se někdy někomu něco podobnýho vypátrat? Kde kdyžtak radíte hledat? Furt googluju inzeráty ale nic.
Je vidět, že šli vyloženě po těchdle starejch a už trošku odřenejch kolech, ptž novejch otcovejch vedle položenejch 17tek na vectru si ani nevšimli. Debilitu pachatele eště podtrhuje, že ke kolům přibral kolo mojí holky v ceně cca 10 000 a mojeho vedle postavenýho se čtyřnásobnou hodnotou si zas nevšimli, ani ostatních věcí ve sklepě. Fakt tomu nerozumím..
Mezi svátkama mi ze sklepa v Přerově šlohli 4 letní téměř nově obutý origo toyoťácký elekronový 14ky. Stříbrný pětipaprskový s pěti dírama na Carinu. Nikdy sem na žádnym autě stejný neviděl. Na tom Kléberky 185/65. Fotky kdyžtak vložím.
Povedlo se někdy někomu něco podobnýho vypátrat? Kde kdyžtak radíte hledat? Furt googluju inzeráty ale nic.
Je vidět, že šli vyloženě po těchdle starejch a už trošku odřenejch kolech, ptž novejch otcovejch vedle položenejch 17tek na vectru si ani nevšimli. Debilitu pachatele eště podtrhuje, že ke kolům přibral kolo mojí holky v ceně cca 10 000 a mojeho vedle postavenýho se čtyřnásobnou hodnotou si zas nevšimli, ani ostatních věcí ve sklepě. Fakt tomu nerozumím..
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Policajti samozřejmě proběhli, ale moc naděje do nich nevkládám. Asi pomalu začnu obvolávat nedaleký pneubazary a vrakáče. Furt tak nějak nechápu, gdyby to vezli daleko, tak majou z výdělku už úplný hovno.. Hold pod postel všecky svoje zájmy (auto, kolo, surf a snoubik) nenarvu
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
bohužel tě nepotěšim... Několikrát zasebou mě vybraly a i když vzaly i docela specifické věci, tak i kdybych je v bazaru našel, tak nemam šanci na vrácení, pokud nedoložim podle výrobního čísla, že právě tato věc je má... Bohužel, pokud nemá výrobní číslo, tak nějaké specifické poškození, které bude nafocené s datumem starším než samotná krádež... Aby mohly obvinit "zloděje" tak by ho musely chytit při krádeži, nebo na místě najít jeho stopy (otisky) a zase musíš prokázat že jsi ho tam nepozval...
AŤ ŽIJE ZDEJŠÍ LEGISLATIVA!!! ZÁKONODÁRCI DĚKUJEM!!!
bohužel tě nepotěšim... Několikrát zasebou mě vybraly a i když vzaly i docela specifické věci, tak i kdybych je v bazaru našel, tak nemam šanci na vrácení, pokud nedoložim podle výrobního čísla, že právě tato věc je má... Bohužel, pokud nemá výrobní číslo, tak nějaké specifické poškození, které bude nafocené s datumem starším než samotná krádež... Aby mohly obvinit "zloděje" tak by ho musely chytit při krádeži, nebo na místě najít jeho stopy (otisky) a zase musíš prokázat že jsi ho tam nepozval...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby
tak zlý to snad není, prokázat kradený předmět je věc jiná než usvědčit konkrétního zloděje..Toro píše:Ahoj,
Aby mohly obvinit "zloděje" tak by ho musely chytit při krádeži, nebo na místě najít jeho stopy (otisky) a zase musíš prokázat že jsi ho tam nepozval...
zákonodárce máme jaký si zasloužíme, bohužel je to tak..
no a takovou vychytávku jako možnost někoho "pozvat" k sobě na návštěvu a pak ho na "svém" pozemku beztrestně zastřelit... tak to mi v té naší legislativě vůbec nechybí!!
krádež..
Dokonce stačí jen doložit (třeba svědectvím), že jsi to zamknul při odchodu a vše tam bylo. Takže není nutné zcela jasně říkat nebo ukazovat videozáznam. ))))
A zákonodárce máme takové, jaké jsme si zvolili!!!!! (a kdo říká že nevolil, volil poměrově naprosto všechny z nich!) )))
A zákonodárce máme takové, jaké jsme si zvolili!!!!! (a kdo říká že nevolil, volil poměrově naprosto všechny z nich!) )))
Back in Czech.
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Já doufám že až tak dramatický to není, ne? To chceš říct, že u úplně všeho co si kdy koupím si mám podle zákona opsat výrobní číslo a schovat si účtenku pro případ krádeže? Pak silně pochybuju, že by se vůbec někdy povedlo nějakýho zloděje chytit. A pár se jich už asi chytlo, ne? Když už je teď propouštijou na aminu To by pak mohli rovnou půlku policajtů vyházet a říct, že se u nás muže krást jak se komu zachce..Toro píše:Ahoj,
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
bohužel toto je moje osobní zkušenost...
Mimo jiné, o tohoto silvestra vykradly souseda (v rozmezí od 15-20hod)... Bohužel toto jsou slova sepisujícího policajta...
Mimo jiné, o tohoto silvestra vykradly souseda (v rozmezí od 15-20hod)... Bohužel toto jsou slova sepisujícího policajta...
Osobně si nedovedu předsatavit, jak bych to prokazoval...Toro píše: Aby mohly obvinit "zloděje" tak by ho musely chytit při krádeži, nebo na místě najít jeho stopy (otisky) a zase musíš prokázat že jsi ho tam nepozval...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby