Uz to vidim jak rikaj nakymu seniorovi,postavajicimu u vymazleny Felicie s 5thdverma sezranyma

Tak nějak většinou tam někdo dojede, občas nás tam je víc obča míň, ale minimálně ty dvě čeldy, občas jedna se tam ukážepetiss2.0Gti píše:Kdybyste se jukli do sekce Srazy Toyota Klubu, tak je tam téma Minisrazek Brno http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... &start=525 a tam se domlouvají čtvrteční setkání u hřbitova.
Ale teď je zima, tak na to každej kašle. Počkejte do jara, to tam pak jezdí pár kluků z fóra pravidelně a další jak jim to vychází skrz práci apod.
Podle mě tam není nic extra k vidění. Hromada aut na parkovišti, občas nějakej debil co jezdí jak prase mezi ostatníma autama a lidma co tam prochází, sem tam se někdo snaží dokázat, že mu hudba řve víc než tomu opodál. Víceméně to je o tom, že se tam sejdou skupinky lidí a vykládají si mezi sebouAmadeus píše:Sakryš,na něco takového bych se rád zajel juknout,ale mám to dost z ruky tak asi banan.
.. a griluje se tam ..petiss2.0Gti píše:Podle mě tam není nic extra k vidění. Hromada aut na parkovišti, občas nějakej debil co jezdí jak prase mezi ostatníma autama a lidma co tam prochází, sem tam se někdo snaží dokázat, že mu hudba řve víc než tomu opodál. Víceméně to je o tom, že se tam sejdou skupinky lidí a vykládají si mezi sebouAmadeus píše:Sakryš,na něco takového bych se rád zajel juknout,ale mám to dost z ruky tak asi banan.
Tak u toho sem teda nebyl, ale vzpomínám si, že to kluci říkaliKotass píše: .. a griluje se tam ..
No když to bude na nějakej ten čtvrteční sraz, tak by mi to mohlo snad vyjít a ukázal bych se na chviličku. Ale do jara je daleko..... Btw na parkecu u hřbitova jsou navezený hromady sněhu, tak to potrvá než roztajípaskiller píše:Kazdopadne planuju taky navstevu, jen musim pockat az bude pocasi ... zatim sme zalezli v garazi a cekame na teplo .)