co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja uz taky 2 roky, a jeste nez jsem si zmenil to pojisteni u ty stejny pojistovny tak jsem 2 roky platil na pojistce o 3000,- vic nez ted , takze je musim trochu oskubatbiscuit píše:vy jste hajzlove, ja uz si to apson platim dva roky, abych v lednu nebyl uplnej ksindla budu platit dal.. mam to na splatky s vyhodnym urokem
jinak abych nebyl mimo nabidku - porad tu mam sedacky z 1,6
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
kysi> dobrýýý
čas od času po tankování ve mně taky trochu škubne... jestli sem jí nenechal ležet na spoileru... protože sem si nepamatoval jestli sem jí tam pak šrouboval... ale už to člověk má zakodovaný automaticky
doporučil bych ti jí připevnit třeba řetízkem od špuntu
ps: a co to dělá? jezdí to i bez ní?
ale stávaj se i lepší záležitosti... máti omylem natankovala do Terrana TDi plnou nádrž benzinu
pak si to ale naštěstí uvědomila a nenastartovala... tak to museli vysosat... ještě že nejela 
ale stávaj se i lepší záležitosti... máti omylem natankovala do Terrana TDi plnou nádrž benzinu
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No nastesti se to nestalo na mym aute, ale zaridila to mamka na otcovym...
...takze nevim co to dela, ale asi nic moc, kdyz s tim otec jezdil este tyden nez na to prisel...no ale vzhledem k tomu ze tam jsou urcite tlaky + ze benal nekontrolovatelne vyprchava + by se tam mohla dostat vlhkost..?, no proste jsem naridil zacpat diru a nejezdit (pro jistotu)
...kazdopadne me by se to stat nemohlo, bo tu zatku po vysroubovani vzdycky zasadim do toho drzacku na vnitrni strane vika, coz je pro me pak zpetna kontrola ze viko nezavru dokud tam tu zatku nedam zpatky
...takze nevim co to dela, ale asi nic moc, kdyz s tim otec jezdil este tyden nez na to prisel...no ale vzhledem k tomu ze tam jsou urcite tlaky + ze benal nekontrolovatelne vyprchava + by se tam mohla dostat vlhkost..?, no proste jsem naridil zacpat diru a nejezdit (pro jistotu)
...kazdopadne me by se to stat nemohlo, bo tu zatku po vysroubovani vzdycky zasadim do toho drzacku na vnitrni strane vika, coz je pro me pak zpetna kontrola ze viko nezavru dokud tam tu zatku nedam zpatky
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- Praetorian
- Řidič
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 51&start=0Marťas píše:Fakt? asi bych to vyresil timto zpusobem... cena? stav?
copak ja vim , me motor slape jako hodinky tak se neptam
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
Zeptám se, kdyžtak mě nasměrujte. Vlastním krátce Celicu 6g. 1,8/85 kw r.v.1999. Mám popraskanou prachovku kloubu přední nápravy na straně spolujezdce, takže bych ji chtěl co nejdříve vyměnit, než s autem začnu jezdit. Chlápek co mi auto servisuje, našel akorát sadu těsnění na přední nápravu, která vyjde jedna na 1.900. Když už to mám měnit, tak bych ty prachovky vyměnil na obou stranách, ale kupovat kvůli tomu celou sadu a hned dvakrát se mi prostě nechce. Máte někdo možnost mi prodat dva kusy prachovek v dobrém stavu za rozumnou cenu? Nevim jestli je to univerzální prachovka a nebo jestli je levá a pravá.
Jinak auto je víceméně v pohodě a kromě základního servisu při koupi chci ještě vychytat nějaké ty mouchy co jsem na autě našel, takže kromě prachovek sháním ještě těsnění kolem skla dveří u řidiče a popřípadě levé zadní světlo. Jo a kdyby se někomu z vás doma váleli zástěrky za přední i zadní kola, tak bych měl taky zájem.
Jinak auto je víceméně v pohodě a kromě základního servisu při koupi chci ještě vychytat nějaké ty mouchy co jsem na autě našel, takže kromě prachovek sháním ještě těsnění kolem skla dveří u řidiče a popřípadě levé zadní světlo. Jo a kdyby se někomu z vás doma váleli zástěrky za přední i zadní kola, tak bych měl taky zájem.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
na aukru je za litr 4a-fe cko, je vyndany z auta uz, takze nejistej stav...Marťas píše:heh... 4AFE motor k mani?
Corolla E9 1,6( 77Kw
( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video