PROSÍM O RADU

vše ohledně modelové řady Celica
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

uplne v pohode,ja pracuji az do Noveho roku non stop
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Ještě než to vyměnís tak změř odpor těch cívek. Cca 140-160ohm
Pepíto
Člen Týmu

Příspěvek od Pepíto »

ahoj tak jsem tady zase omlouvám se ale ty dráty do rozdelovace vedou 3 a ne 4 jak jsem psal
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

Omlouvám se Pepítovi,ale nechci zakládat nové téma.
Mám Celicu 5g ST182,115kw.Stala se mi taková věc.V motorovém prostoru mě řádily kuny,což je u nás na ulici běžné a rozkousaly mi některé dráty kolem cívky a v blízkosti sání.Auto jsem včera na 2 vteř.nastertoval,ale zdechlo.Následně jsme se synovcem dráty opravili zaizolovali.Po tom auto točí,ale nechce chytnout,odpojili jsme i baterku,aby jsme auto oblbli.Jsou svátky,takže jsem žádného mechanika nekontaktoval.Vzhledem k tomu,že mám auto 15 let,tak prosím o radu někoho,kdo opravdu ví o co jde,protože jsem si myslel,že za ty roky znám auto dokokonale i když za to ona nemůže,příště na ty zasr...kuny pošlu moje chrty! :twisted:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

laserBeam> no já s kunama problem neměl, ale zachutnal jim kdysi land cruiser, taky tam přehryzaly kabel a nestartoval :lol: teď to provizorně fogi stříká nějakou směskou přímo proti kunám... a nebo sem čet, že kuny nesnášej psí chcanky--- (jestli ten přípravek nedělaj přímo z toho že :lol: a nebo poprosit chrta, mističku a polejt motor :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Micron o tom postřiku proti ohryzávání už vím,ale bohužel je pozdě :cry: .
Jinak moji chrti už obechcali auto za všech stran jen na motor se netrefili,když přijedeš na dostihy,tak máš zechcaný auto komplet,a vidíš asi to nepomáhá.Ale dík za radu. :P
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pepíto píše:ahoj tak jsem tady zase omlouvám se ale ty dráty do rozdelovace vedou 3 a ne 4 jak jsem psal
vyfot detailně vnitřek rozdělovace(obou) a pošli do mailu.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Laser Beam píše:Omlouvám se Pepítovi,ale nechci zakládat nové téma.
Mám Celicu 5g ST182,115kw.Stala se mi taková věc.V motorovém prostoru mě řádily kuny,což je u nás na ulici běžné a rozkousaly mi některé dráty kolem cívky a v blízkosti sání.Auto jsem včera na 2 vteř.nastertoval,ale zdechlo.Následně jsme se synovcem dráty opravili zaizolovali.Po tom auto točí,ale nechce chytnout,odpojili jsme i baterku,aby jsme auto oblbli.Jsou svátky,takže jsem žádného mechanika nekontaktoval.Vzhledem k tomu,že mám auto 15 let,tak prosím o radu někoho,kdo opravdu ví o co jde,protože jsem si myslel,že za ty roky znám auto dokokonale i když za to ona nemůže,příště na ty zasr...kuny pošlu moje chrty! :twisted:
na to moc rada není. Chce to projít drát po drátu a hledat. Možná jste něco přehlédli něco zaměnili barvy. Drát se zda mít bílou izolaci ale od druhého bílého ho liší černé proužky po 10cm. :) opravdu vychytane značení
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Čau Libore.Popíšu ti od začátku.Když moje žena venčí chrťáky,tak agresivně napadají moje auto,proto si myslím,že ty kur...co se tam pohybují mohly nakousat ještě něco o čem nevíme(ze spodu jsme to auto neviděli) .Ale chci se tě zeptat,když jsem včera startoval s rozkousanýma drátama,nemohlo to narušit řídící jednotku?!Děkuji za tvůj zájem! :P
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

To určitě ne. Všechny ty okruhy jsou samostatně. Jednotku by jsi zničil jedině velkým zkratem přímo ale je tam pojistka. Jinak starter půjde vždy,má samostatný silový okruh a pomocný je spínany rele přímo od kličku.
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Tos mě uklidnil.Z toho jsem měl strach.Jinak pojistky žádný nevyražený,do dnes jsem si myslel,že mám jen dvě pojistkový skříňky v motoru.Dnes jsme našli další dvě v kabině u nohou řidiče a spolujezdce.Po 15 let.dobrý zjištění co...?! :shock: Jinak zítra budem pokračovat,dám ti určitě vědět a děkuji za informaci!Moc mi pomohla! :P
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Libore,prosímtě,když auto označilo závadu,nemohl se uzavřít přívod paliva?Díky
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Dnes diagnostika ukázala závadu 24 čidlo teploty vzduchu.To jsem našel odpojené,tak jsme ho připojili.I když auto ukazovalo bez závad nechtělo chytnout.Abych nevymlátil baterku startovali jsme za pomoci jiného auta přes kabely,tím pádem sem mokl klíč dýl podržet a zase nic.Když sem se špičkou boty začal jemně dotýkat plynu začínalo to chytat,pak se to rozjelo na 2000toček,ale vtom se vyvalil někde zdola strašný kouř bílo zelený..Synovec řval,že hoříme,tasem to vypnul.Už se bojím pokračovat.Díky za rady.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Přívod paliva uzavírá pouze rele v součinnosti se startovacim. Poté co začne motor běžet ecu sepne sta signál který palivové rele obchází. Řekl bych že jste to normálně "uchcali". Vyndej svíčky,v motorovém prostoru pojistku efi ,otevři naplno plyn a tak 5min protacej aby se to odvětralo. Dej nové suché svíčky nebo ty původní dobře očisti a nech vypálit na sporáku. Pak už by to mělo jet. Ničeho se neboj. :)
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Libore díky moc,dal si mi naději.Já tušil,že je to přechlastaný,ale potřeboval sem tvuj verdikt. :wink: Tohle sem dělal na starých BMW,co popisuješ .Všechno chápu,akorát nevím co myslíš tím 5min. točit.Díky.
Odpovědět

Zpět na „Celica“