Koberce SW20

vše ohledně modelové řady MR2
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Koberce SW20

Příspěvek od Yokohama »

čau, chci si koupit nový koberečky, víme asi všichni že nevím proč je to téměř nesehnatelná věc... už sem to kdesi dřív našel ale odkaz sem někdo provařil a tedka to zas nemůžu najít, nemáte někdo typ na koupi tu v republice krom všemocné Toyoty :lol: , nebo mě napadlo jestli nedjou použít z mk1 nebo 3
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

co na tom je nesehnatelnýho- v různejch barvách na ebay, od 17 euro,
http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/Auto- ... 86.c0.m282

nebo si je nechat ušít jako já na zakázku-nejlevnější varianta-koupíš si v kobercích zlevněnej tepich dle požadavků, vobstřihneš dle původních a někde(u nás ve Vesně), kde vobšívaj koberečky, si to necháš vobšít-opět barvou jakou chceš...
nehledejme ještě komplikace tam kde nejsou...
Jamal
Navigátor

Příspěvek od Jamal »

marcelus píše:co na tom je nesehnatelnýho- v různejch barvách na ebay, od 17 euro,
http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/Auto- ... 86.c0.m282

nebo si je nechat ušít jako já na zakázku-nejlevnější varianta-koupíš si v kobercích zlevněnej tepich dle požadavků, vobstřihneš dle původních a někde(u nás ve Vesně), kde vobšívaj koberečky, si to necháš vobšít-opět barvou jakou chceš...
nehledejme ještě komplikace tam kde nejsou...
Ne každej umí nakupovat na ebay. Já sem na to třeba úplně levej. :D
Toyota MR2 SW20 115kW
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Tady je sice trochu dražší varianta, ale docela pěkný.
http://tepichy.cz/
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

http://search.seznam.cz/?q=toyota+mr2+koberce&mod=f
pro ty co neuměj nakupovat na ebay, ani nejsou ochotný obkreslit původní kobereček, koupit si ve slevách ve zbytcích koberec a nechat ho obšít...
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

snažím se tím pouze ukázat že zrovna koberečky je asi nejlíp sehnatelná věc na mr2
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

No to s tebou teda nesouhlasím že je to tak dobře sehnatelný, z ebaye ti to němci ani nepošlou teda aspoň sem nic nenašel, nehledě na to že většina je dobrá vzhledem tak do felicie :) , tepichy.cz maj stejnej problém jako všichni ostaní všechno je 00- nebo maximálně s trochou štěstí 84-89 :wink: (viz. seznam apod.)
Ale na zakázku to byl dobrej nápad kontaktoval sem firmu co to teda šije na míru i s nápisem MR2 a obšitím asi 11 stovek takže to se dá, ale uvidím až mě kontaktujou tak si budu pískat no, já origo koberce nemám takže s tím obkreslením mám problém,navíc chci mít zespod gumu aby to neklouzalo :)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

sorry ,ale řekni mi součástku, kterou seženeš nebo necháš vyrobit jednodušejc než koberečky do auta..., netušim proč by ti to němci z ebay neposlali-pokud se ti vzhledově nelíběj-stejně ti nezbyde nic jinýho než si je nechat vyrábět na zakázku, jasně - všechny na seznamu jsou na MRky první a třetí generace ale myslim že nebejt línej a zavolat tam nebo napsat, tak ti je rádi vyroběj i na druhou generaci, já to měl nejjednoduší-kámoš dělal ve firmě, která dělá koberce na auta-přímo pro automobilky a když tam končil, tak sem mu dal pouze starý koberce kvůli rozměrům a za tejden mi přinesl nový s červeným obšitím zdarma :D
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no jasně koberečky bych si vyrobil i sám otázka pak jestli to stojí zato :lol: chci přece jenom trochu kvality, na ebay sem se díval a každej tam má jasně definovaný kam to pošle a němci posílaj jen do Aus nebo De... pak sem našel pouze "jednu" firmu a ta to pošle za 60 euro a to je pro mne dost poštovný dělá divy víš co... a s tím že jim řekneš ať ti objednaj i na sw20 no to můžeš zkusit já sem to párkrát zkusil ono kdyby byly tak by je taky nabízeli že :)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

kdo hledá a nemele-ten najde...
http://www.auto-samolepky.cz/product_in ... ts_id=8900

jinak němci, ti je z ebay, alespoň dle mejch zkušeností rádi pošlou i když tam maj odesílání pouze do němecek nebo rakous-pokud máš dobrý reference předešlejch obchodů..., do nedávna tam byly neustále v nabídce černý s červeným, modrým nebo žlutým lemováním a velkým nápisem mr2-ale nějak se to vytratilo z nabídky
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marcelus píše:kdo hledá a nemele-ten najde...
http://www.auto-samolepky.cz/product_in ... ts_id=8900

jinak němci, ti je z ebay, alespoň dle mejch zkušeností rádi pošlou i když tam maj odesílání pouze do němecek nebo rakous-pokud máš dobrý reference předešlejch obchodů..., do nedávna tam byly neustále v nabídce černý s červeným, modrým nebo žlutým lemováním a velkým nápisem mr2-ale nějak se to vytratilo z nabídky
njn někdy je úspěšnější spojit hlavy dohromady než-li hledat celej týden, hledal sem dost to se neboj :wink: tvůj odkaz zkusím když mi nevyjdou ty na zakázku :) a k těm němcům- to poštovný je dost vysoký to se fakt nevyplatí
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

přišli mi koberce, sice nejsou nějaký barevný ala tuning ale vzhledem k ceně mě zpracování docela překvapilo :wink: vřele doporučuju....
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jaky si teda nakonec vzal z toho marelova odkazu?
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no jasně, kdyby ten odkaz sem nehodil asi bych je neměl doteď :roll: ty na zakázku mi po týdnu přišlo ať jim pošlu ty starý že to vystříhnou podle toho :) ale už sem tu zmiňoval, že jsem auto koupil bez nich, takže na zakázku je služba naprd...alespoň pro mě
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.s »

tak ja se musim taky konecne pochlubit s kobereckama ktere mi letos nalozil jezisek :wink: material a zpracovani je opravdu luxusni cemuz bohuzel odpovidala i ta cena :mad: je me lito je do toho auta dat! :roll: :lol:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „MR2“