Jak to dopadá, když se dělají kraviny na sněhu

vše ohledně modelové řady Celica
AlešHL
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: jak to dopadá,když se dělají kraviny na sněhu

Příspěvek od AlešHL »

Pavel Liška píše:Jardo jel jsem tama minulý týden z Vizovic po tvz. vánočních nákupech.Štěstí,že byla tma a když někdo jel proti tak jsem o něm věděl.Stejně jsi měl štěstí,že je tolik málo sněhu,jinak by ťa mosel tahat traktor a trefíl si dobré misto mohlo to být horší,auto spravíš hlavně,že sa nic nestalo.
To měl právě smolu,kdyby bylo hafo sněhu tak ho bariéra podrží tak ho držel až ten buk :D ......
Jinak jsem dlouho dumal kdo mě mává v kloboukach,ale nakonec jsem na to přisel :oops:
Pavel Liška
Věčnej rejpal

jak to dopadá,když se d+ělají kraviny na sněhu

Příspěvek od Pavel Liška »

To su rád,že sňa poznál,pěkně si odfůkla.
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ja_ma píše:Jo a jeste se nejak pohla prava mrkacka... :roll:
ako ze sa posunula? mne totiz tiez mrkacka nesedi tak ako by mala... co s tym? klampiar? mam pravu dotlcenu tak planujem navstevy toyoty a kupit novu :) len sa bojim ze tam tiez nesadne a dolame sa aj ta

jezis sibe mi! pozicka mi nesedi :D sorry for misundastood :D mrkacku mam v pohode :)

a ten horny plech sa nastavuje zospodu tak ze treba vybrat parabolu?
Naposledy upravil(a) stenky dne čtv 17.12.2009, 17:59, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

mrkacka je pridelana na 3 sroubech - tim se da trochu postelovat a pak se da postelovat jen ten horni plech :wink: a pak se jeste musi nekdy postelovat kapota a nekdy nepomuze nic
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Jaj... týhle věci se taky dnes a denně bojim, proto tláčim na pilu spíš jen do kopce a na suchu občas i z kopce, jak řiká Aleš (kterej si zase musí prostě ošklivě rejpnout :) ) z kopce už to neni snadný, sám sem si taky zažil že i když sem auto chtěl na sněhu přetočit plynem, tak mělo moc velkou tendenci držet se původní stopy.. :(
PS: to dáš zase bez problémů do kupy a budeš blbnout dál:) už se taky těšim na víkend ;)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

stane se hlavne ze je ok :) nekteri parkujou pri podobnych pit... do zadnich traverzi dodavek :oops:

http://file.qip.ru/file/112717161/3f806 ... E_909.html
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

kazda zkusenost dobra a bohuzel nektery bolej.ale jak psal micron,celda si vybrala nejlepsi strom v okoli :lol:
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Floyd
Řidič

Příspěvek od Floyd »

Dacan píše:kazda zkusenost dobra a bohuzel nektery bolej.ale jak psal micron,celda si vybrala nejlepsi strom v okoli :lol:
presne :-) vsude kolem nasazene stromy tesne u cesty a my trefime jedine ´volne´ mistecko :-D jen jsme se opreli... umela si holka vybrat :-D
AlešHL
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlešHL »

garfielld píše:Jaj... týhle věci se taky dnes a denně bojim, proto tláčim na pilu spíš jen do kopce a na suchu občas i z kopce, jak řiká Aleš (kterej si zase musí prostě ošklivě rejpnout :) ) z kopce už to neni snadný, sám sem si taky zažil že i když sem auto chtěl na sněhu přetočit plynem, tak mělo moc velkou tendenci držet se původní stopy.. :(
PS: to dáš zase bez problémů do kupy a budeš blbnout dál:) už se taky těšim na víkend ;)
Nejsem rejpal :wink: jen mám to moudro od letošního mistra v sprint rally,a zároven to nikomu nepřeju nebot jsem to zažil sam když sem se řítil mezi stromy a stál na brzdě jak trubka......ono učený z nebe nespadl a je to jen o tom kolik s tím člověk na sněhu najede.....je to zkušenosti a o tom že nesmíš zazmatkovat.Ono se to lehce napíše ale v praxi je to jinak :D Já jdu potrénovat dnes večer ale doufá že tu dám fotku kde mám krásně zasněženů řiť 8)
miguellito
Navigátor

Příspěvek od miguellito »

preto neni nad skolu smyku..... aj ked to stoji penaze... ja so vcera sel po dalnici- namraza doobeda... proste lebo jeden novy vw bora ma furt obiehal a potom brzil a ked uz sa to opakovalo asi 6-7 krat( debil ..bnuty) ta som sa nasral a rozturoval to vytahol som to cca na 180 viac uz borec so smrtu v ocach nechcel riskovat :twisted: za chvilu som bol na dialnici sam vseci za mnu kilometer... no a potom jak si uz spomalujem pretoze sa blizila jedna zatacka tak vosiel som do nej asi v 150-160 a asi 2-3 sekundy som "necitil zem pod nohama" no a vtedy kebych nebol zvyknuty od nas z Kysuc -kde je furt sneh a mraz- a dupnul na brzdu tak bych ako sa vravi dovi dopi.....proste reflexne som praveze liznul po plynu a kacna si to sama vyriesila- ato mam uplne supacke zimne gumy kleber sice nove ale tenke-uzke skor do hlbokeho snehu no...ne na dialnice... ale som rad ze mi nedavno vysli prachy na nove tlmice lebo mat stare tak tiez uz by som bol v haji---sice mat stare tak idem pomalsie ale borec ma fakt sral asi 20 km... PS: aby ma tu niekto neobvinil... na dialnici som bol uplne sam predomnou zamnou min.1km nikto a medzi mnou a protismernymi pruhmi boli 1.5m vysoke betonove zatarasy takze nikoho som neohrozoval iba seba, jo? ale niekedy proste treba jo a dalsi zazitek odvcera ked som sa vecer vracal domov zas dialnica tak ked som bol asi 50 m od jedneho tiraku-uz som bol zaradeny do laveho pruhu ze ho obehnem tak typek dostal smyk a zajel cca 2 m do mojho pruhu --- fju nalavo boli uz len zvodidla takze kebych siel o 5 sekund skor a bol v tej chvili na jeho urovni tak to uz bych asi spanikaril kedze nebolo uz nalavo kde uhnut alebo by ma rozmazl on-to len k tej stastnej nahode niekedy...
Odpovědět

Zpět na „Celica“