Teče do Celiky 7.gen!!!
Teče do Celiky 7.gen!!!
Zdravíčko,mám prosbu,jestli má někdo zkušenosti že mu teče do celici 7.gen,jakmile jedu v dešti tak mám mokro vpravo pod zádní sedačkou,nic příjemného si nato pak sednout.Už sem rozebíral plasty a je tam vyprofilovaná díra,která je i na druhé straně,ale tam neteče,tak nevím jestli díru zadělat,ale zas aby se tam nedržela voda a auto nezačalo hnít za pár.

- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím stejnou závadu. Začalo mi pod pravou zadní sedačku téct loni v zimě a zatím jsem nepřišel na to kudy. Neporadí prosím někdo? Díky.
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Stále teče
Tak jsem mimo,tou dírou kterou sem myslel že teče,tak neteče,tak už mě nic nenapadá,kolem tý gumový zátky asi nebude týct,nebo myslíte že to je možný?Foto se budu snažit nahodit
Tak zatýkání zdá se být neřešitelný problém
všechny možnosti kudy sem si myslel že teče,tak neteče,tekon mě už napadá že snad možná od tlumiče zadního estli to je možný??Nevím,musím dál kzoumat.Haky,ty jsi nic nevymyslel eště?
A chtěl jsem se optat,jak zacházíte s Celicou přez zimu,má mít nějaký spešl zacházení?jako náplně a tak?A jestli jí garážujete?Mě stojí většinou venku a tekon přišli první mrazy a nešli mi otevřít dveře,přimrzli ke gumám,tak nevím estli mám zahájit nějaký opatření,nebo to škubat
Prej se stává hodně u těch bezrámových dveří.

No todle je spíš už na výměnu,je to celkem dost hluboká a cca 2cm díra a kolem eště kotouč prasklej.Možná i víc a hlavně tam mám už víc direk,sem se i divil,celkem slušnej sklon okna a co sem dostal kámen,to díra
Jinak mě teče nejspíš od tlumiče a pod plastama podtejká pod zadní sedačky do toho ďolíku,musím sundat plasty,ale pořád nejni mnoho času a nevím kde začít