Rada pls ohledně zahrádky
Rada pls ohledně zahrádky
Ahoj, mám dotaz, potřebuju dojet s Camrynou rv. 97 do FR,ale jelikož jedem ve 4 lidech plus hodně věcí plus 4 snowboardy a nějaký lyže, bez rakve sem bez šance. Nikdy sem tam rakev neměl nebot auto tam nemám hagusy (jestli se vubec někdy na Camryny dělali?) A tak se chci zeptat jestli někdo používáte zahrádku nebo jaká uni nebo jiná se dá použít, kde koupit a tak? Musím tam tu rakev dát!:'( Pls o rady, díky SwoBi
Takže na Camry se dá určitě střešní nosič koupit. Mám verzi SXV10 a příčníky pro uchycení boxu mám. Ty máš určo novější model SXV20. Na ten jsem našel třeba http://tuning.autodoplnky.cz/stresni-no ... v-s1047036 . Našel jsem jednu fotku. Sice z dálky
, ale pro představu snad stačí. Box je Future Line 350 od Hakr Brno.
, ale pro představu snad stačí. Box je Future Line 350 od Hakr Brno.S Camry na věčné časy.
-
camry97
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já tam hágusy dám uplne v poho kdyz oddelas tesneni u vrchu to vnejsi co je u strechy mely by tam byt diry jinak ja sem ty hagusy uz mel k autuSwoBi píše:Jj tu novější... no něco takového jako na odkazu pási koupím. Zámky nevím nevím, možná si připlatím, uvidíme. Rakev si pujčím od otce Thule ale právě śtále nebyla na co uchytit a to věčný puzzlování do auta s věcma už mě neba...
Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km