nárazník

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Hatik
Člen Týmu

nárazník

Příspěvek od Hatik »

Ahoj všichni Yarisáčci, sháním nárazník přední typ Yaris Verso 2000- stříbrný. Díky za nabídky, chybička se vloudila, no zkrátka , když se den se dnem sejde, tak se i auto s autem srazí, pravou ruku nad hlavou , prsty do véčka, dát mi přednost z prava, podívej ho blbečka. To jsou ti, zákonem nepostižitelní-podnikavci! Čauky :)
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

no koukám, že s versem je to třeba tady http://obchod.autokelly.cz/ celkově o dost slabší oproti normálnímu yarisu, kde mají třeba nárazníků od několik výrobců..
na vrakovištích to bude asi špatný, na nepoškozený, bez ulámaných držáků pochybuju že narazíš

ono se Verso do ČR oficiálně přece přestalo dovážet, kvuli vysoké ceně a tedy nízkému prodeji, to si pamatuju, takže asi proto.. :?
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Nevím jak to máš daleko do Polska, ale jejich vrakoviště jsou asi nej :D Tady jeden na ukázku. Ceny okolo 150zl což je v přepočtu okolo 1000kč.

http://moto.allegro.pl/item803247884_to ... verso.html
Hatik
Člen Týmu

Nárazník

Příspěvek od Hatik »

Díky vám oběma za typy. Do Polska to mám tak trochu z ruky, což je škoda a zde stím jsem nepořídil nikde, žádné z vrakovišť se mi neozvalo. Neví náhodou někdo , jestli by tam nepasoval z normál Yarise, když mají ty čumáky hodně podobný? Vím , že záleží na roku výroby, tan můj je 2000. Díky za odpověď a vaše názory. Ahojky :?
Hatik
Člen Týmu

nárazník

Příspěvek od Hatik »

Koukám , že jsem si asi koupil opravdu špatný zdroj dopravy , jelikož , zde v Čechách , nelze na tento typ /vyjma značkových prodejců za nehorázné ceny/sehnat náhradní díly. Při prohlížení Allegra/PL/ jsem zůstal v údivu , co možné je na typ Verso sehnat a za jakých cennových podmínek. Nemá někdo zkušenost s přeposláním z Polska? Ahojky :?:
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Tak s posíláním z Polska ti neporadím. Já jezdím do Jasienice když něco potřebuju. Tam a zpět to mám cca 90 km, tak se mi spíš vyplatí tam zajet.
Hatik
Člen Týmu

naraznik

Příspěvek od Hatik »

Jenže pro mě to představuje takových dobrých 400 km Což je pro mě při vytíženosti pracovní doby ,nepředstavitelné. Zřejmě budu muset obětovat své získané fondy od kapitalisty , zdaněné lichvářským statem 60- ti procenty obětovat a tento produkt Japonského průmslu v zápětí prodat a vrátit se tam , kde nas chtějí naši demokraté vidět- pěší, koňmo v lepším případě VAZ201 nebo ŠKODA 110. Ale, že to byl pokec, ikdyž ne daleko od pravdy. Díky za radu :D
Odpovědět

Zpět na „Yaris“