window shields

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Kua Microne RESPECT !!!! Kody honem sem a hlavne se pak podel o zkusenost jak to dostat sem. Na 6G by se mi mooooc libily.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja bych chtel toho draka, snad ho jeste sezenu , kolik jsi za nej dal Microne , kdyztak to tema potom rozdelim, jsme trocku mimo ale zase o tom bude vedet vic lidi a nebudes original :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

jak to tak ctu, tak budeme asi original vsichni s tema listama :D Kdyby to bylo za rozumnou cenu, taky bych se pridal, alespon se podelit o to postovne a mozna bysme dostali i nejakou slevicku kdyby nas bylo hodne :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jsou 3 druhy lišt... 3 kody... jeden je "profláklej" což je škoda... protože mi něco silně řiká, že možná došly- ano ten pro 6g. designově jsou všechny jiný- ty pro 6g jsou užší/ 7g delší a taky užší než pro 5g. Jsou/byly určený pouze pro japonskej trh, ne na export. Je dobře, že alespoň na 7g je dost secret, a pro 5g TOP secret. (Ten japončík moc dobře ví, proč nikde neni uvedenej kod a ještě mlží s corollou :lol: )
Pozeptám se na všechny 3, když to vyjde... objednám 1ks... když budou "mlžit" že to "nende" tak to pude případně složitějc a jinak... problem je v tom, že se ty kody rozkřiknou... a pak už nejsou že 8) Pokud to ale vyjde, můžu udělat potom hromadnou objednávku- řekněme 1x za měsíc/2 ovšem s bonusem 4me "přiměřenýmu k extremní exkluzivitě produktu". Nikdo totiž nikdy neví, kdy dojdou/došly/nedojdou? zásoby. To samý platí pro draky a další VIP loga/emblemy/ornamenty - taky mam kody, musim zjistit stav skladů. :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

no tak kody draku mam taky, ale chtel jsem vedet kolik stoji v toyote , napr. v americe je maj za par supu :)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

http://technet.idnes.cz/osobni-letecky- ... vesmir_vse
případně si tam osobně doletim :lol: :lol:
pavoB> draci budou součástí "balíčku +" ps: každej dealer má krapet jiný ceny, software a hlavně taky možnosti... ceny v usa a ebay jsou zcestný.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja planuju nekdy zajet nekam do jinych krajin ( do Vidne ) , precijen je to v cizine o necem jinem a zeptat se co muzou sehnat , treba dily na 1.gen apo.
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

X_Mave píše:Kua Microne RESPECT !!!! Kody honem sem a hlavne se pak podel o zkusenost jak to dostat sem. Na 6G by se mi mooooc libily.
Jj taky bych se kdyztak pridal k objednavce pro 6.gen... :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

pavoB> no Vídeň nevim, ale mam pocit že centrální sklady pro EU jsou dle mých informací v hollandsku/ a v belgii na 1g + ostatní proč zrovna Vídeň?
PS: to téma by bylo asi fakt lepší odpojit a napojit na skrytý nejvíc se mi líbil název "window shields" člověk by neřek kolika různýma jazykama a jakýma způsobama lze nazvat jednu a tu samou věc -kus výtečně dynamicky vylisovanýho plexi :-)
ps2 pěknýýý logo... takový jakoby retro ATARI stylee... uměl bych si představit i ty loga klubu ...jen do prava dolu klub.cz s tímhle základem, 1*

Larry> vítej do 5g teamu :wink: jsou to laskominky

biscuit> bůj je spaghetti monster :lol: dneska sem je ještě nedojed... černý olivy, panzani 3 minutes, cikánka a omáčka s houbama apetito z mikrovlnky + kečup. boží dílo :lol: :lol:
ObrázekObrázekObrázek
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

microne ty jsi proste jednicka :lol: bude zalezet na cene,ale pridal bych se
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

mas to mit Microne , jinak Viden jsem myslel pro lepsi (levnejsi) naceneni dilu a ochotu atd.. u nas je vetsina lidi neochotnych delat neco navic , a Viden mam nejbliz domovu a precijen v rakousku , nemecku muzou mit vetsi zkusenost s tema starsima kouskama , jj sklady jsou nekde v Belgii to vim

Logo jsem vymyslel sam :D teda jen cast , hrozne se mi libilo logo TOPGUNu tak jsem to rychle predelal , ale chtelo by to doladit a jako logo fora bych si to pral - krasne se to hodi na zadek na spodni naraznik a vsude jinde :wink:
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

micron píše: Obrázek
tato fotka ma nuti zamysliet sa. to aj ja vyzeram tak pekne drsne ked sedim v celice proklate nizko? :D iked bez cigarety trocha viac vzadu a neni to RC :D :D

inac take deflektory by bodli a ten stresny taktiez. teraz v zime ni tak moc nie ale v lete by to bolo komplet vykupenie na dialnicu :)
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

biscuit> mam rychlejší špagety 3-5min heč 8)
pavoB> fakt se mi líbí to logo, má to styl!
stenky> jako je drsnej, nevim jestli bych ho překonal... zkusim udělat podobnou fotku na silvestra :lol: ale joooo nebude se chytat, to řikám na rovinu :lol:
ObrázekObrázekObrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

zajímavej topic ,no zajímalo by mne kolko to teda pak v reálu vyjde na 6G :) protože taky nemam rád když otevřu dveře a zchčije mi na sedačku nebo spadnes ního dovnitřm jinak microne na tu silvestrovśkou hard-style fotku se teším, to bude sťatost :D
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

martin.matess> uvidíme... co a jak... jestli to vyjde pro všechny generace - teď nic neví člověk... podle skvělý reklamy " u nás je vše ještě v pořádku" uvidíme... svět neni rozhoně v pořádku... je tu pěknej bordel... to co lidi chtěj mít nemůžou... a to co nechtěj tak jim všichni nutěj kupovat... "si dám svojí hlášku: je to tady celkem komercionalizačně na-ruby a míří to do hajzlu... tak snad se někdo probudí... a pochopí že my děláme reklamu na toyoty zdarma... tak ať se koukaj snažit s 8g a s cenama, jestli ne... " tak tady není svět v pořádku... toyota: chceme jen vydělávat na nových autech a nechápem podstatu....máme tu zaměstnaný jen naše kvalitní hovada v souladu se stanovama firmy... bla bla bla... move your ASS TOY THINK TWICE... pořád prostě dělaj jen to co si myslej že chcem /a že nás donutěj to chtít/ ale nezeptaj se co opravdu chcem a co se nám líbí... přesnej příklad je ten koncept celica 8g... made in france... by magors... vraťte se zpátky... tam je inspirace a už vůbec nechápu proč by měl design vznikat ve francii... když jsou to šílenci co berou prachy jen za nepraktický designovaný věci- slovo praktický jim nic neřiká, jen nabušená peněženka... celý znova... vyházet je všechny... neposlouchaj, dělaj si co chtěj!!!!!!! tak si třeba zasloužej klesnout... protože jinak to asi nikdy nepochopěj co se tady děje s kupní sílou... udělejte doprdele konečně něco zajímavýho než prius... designově ps: ten novej land cruiser stojí za HOVNO! původní 120 je hezčí...
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“