Tak jsem měl dnes smůlu

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
hudyss
Věčnej rejpal

Tak jsem měl dnes smůlu

Příspěvek od hudyss »

Tak dnes stojim u znameho u jeho servisu, aby me vymenil stabilizacni tycku vzadu, ptz minule jim poslali spatnou a nejak se to promenilo v horsi veci. Chlapek od vedle z truhlarny couval a udelal me tuning dveri. No pry spechal a vubec si me nevsimnul, myslite, ze to jde nevsimnout si? Kdyz to auto je videt ve vsech zrcatkach, kdyz ja tak dlouhy.
Obrázek
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

ale da sa a mozes byt rad, ze to nevismnutie malo iba taketo dosledky..

myslim ze to nie je tragicke, ja mam taketo zranenie na aute (nie mojou vinou) kazde 3-4 mesiace.. blbe mesto
Corolla Verso D-CAT 130kw
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Ja byl zrovna na druhe strane auta /nastesti/ sehnutej a vedl dozadu kabely pro kameru. Ja nejdriv myslel, ze praskla pruzina nebo neco takoveho, kdyz to auto jako padlo. Tak se zvednu a uz jsem ho videl.
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

TAK TO JE FAKT SMŮLA, JAK JSI TO VYŘEŠIL??JÁ BYCH BYL ASI PĚKNĚ NASRA...., ZAMRZÍ TO O TO VÍC , ŽE TO NENÍ TVOJÍ VINOU, JE TO NA VÝMĚNU DVEŘÍ??DLE FOTO TO TAK VYPADÁ, NO DOBA JE ZLÁ
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

No hned jsme to sepsali, nahlasili. Uz u me byli odpoledne likvidatori a uz to muze do servisu. Jinak je to na vymenu celych dveri. Holt to je zivot a clovek s tim nic neudela. Jsou to jen dvere. A on na P Partnerovi nemel vubec nic.
progym
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od progym »

To je teda nepříjemný a rozhodně to naštve.
Teď v pátek jsem jel ráno z Brna domů a jen tak na pohodu jsem se coural. Kousek za výjezdem z hradecké směrem na Tišnov fešák co měl promili v krvi, smetl paní ve Feldě. Paní to už nerozdejchala (46let). V podstatě jsem viděl jak se to stalo. Normálně jezdím svižně, kdybych to ráno jel svižně, tak jsem to možná stihl a byl jsem tam možná taky. Pán nezvládl naprosto lehoučkou pravotočivou zatáčku (to ani není zatáčka)....
http://www.novinky.cz/krimi/186117-opil ... smeru.html
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

progym píše:To je teda nepříjemný a rozhodně to naštve.
Teď v pátek jsem jel ráno z Brna domů a jen tak na pohodu jsem se coural. Kousek za výjezdem z hradecké směrem na Tišnov fešák co měl promili v krvi, smetl paní ve Feldě. Paní to už nerozdejchala (46let). V podstatě jsem viděl jak se to stalo. Normálně jezdím svižně, kdybych to ráno jel svižně, tak jsem to možná stihl a byl jsem tam možná taky. Pán nezvládl naprosto lehoučkou pravotočivou zatáčku (to ani není zatáčka)....
http://www.novinky.cz/krimi/186117-opil ... smeru.html
To je hrozný, nechápu jak na tomto rovném úseku může někdo vletět do protisměru...ale jedno promile v krvi vše vysvětluje. Měli by u těchto případů automaticky změnit kvalifikaci ze zabití na vraždu. Btw. ta Toyota co se v tom videu otáčí je tvoje?
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
progym
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od progym »

Naštěstí jsem se nestal TV hvězdou. :-)) otáčí se tam Corolla Verso, já jsem Avi Verso. Ta červená corsa je místní autoškola a ta tlustá blondýna je soudružka instruktorka, každej ji tu má rád :lol: :lol: :lol:
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Tak auto uz je tyden opravene, vse v pohode. No jen jsem ve Federalech doplacel ze sveho 6tis, ptz pojistovna chlapa co me naboural udelala amortizaci na dily 30% a o tech 6tis poslali mene Federalum na ucet a ty to samozrejme chteli po me. Uz v tydnu jsem byl za tim chlapem, ze mi tedy dluzi uvedenou castku, rekl at se stavim dnes. No a dnes, ze to bude mit po nedeli.Tak jsem zvedav jak dlouho to z nej budu vymahat!? :evil: A pritom ja si myslim, ze by bylo lepsi, kdyby to servisu zaplatili cely a tu amortizaci pak vymahali po tom chlapovi co je u nich pojisteni a byl vinik nehody!!
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

No nechci být pesimista, ale myslím, že to z něj asi budeš těžko dostávat, tady je jasně vidět, že pojištovny amortizují vše i když to slouží na 100 procent, pošli na něj UKáčka a máš to doma
Odpovědět

Zpět na „Avensis“