Jaký benzin používáte ?
Jaký benzin používáte ?
Jezdíte na B95 B98 , jaké značky a kde ?
Dáváte nějaké přísady ?
Jde mi o to ,
že se mi zdá, že poslední dobou je to s benzínem hodně špatné.
Jinými slovy, benzin zřejmě hodně pančovaný ethanolem a s vodou.
Dáváte nějaké přísady ?
Jde mi o to ,
že se mi zdá, že poslední dobou je to s benzínem hodně špatné.
Jinými slovy, benzin zřejmě hodně pančovaný ethanolem a s vodou.
benzin
u nas mam tiez pocit, ze tu riedia vsetko mozne ale je mi to momentalne dost jedno nakolko mam corollu E10 a musi papat pekne vsetko co jej nalejem
tankujem co pride, vacsinou najlacnejsi benzin 95.
je to starsie auto a myslim, ze je menej citlive na benzin ako novsie auta
ak by som mal nieco nove tak by ma to trapilo ovela viac asi
tankujem co pride, vacsinou najlacnejsi benzin 95.
je to starsie auto a myslim, ze je menej citlive na benzin ako novsie auta
ak by som mal nieco nove tak by ma to trapilo ovela viac asi

98% makro, jak u aut, tak motorek a nezaznamenal sem problém za těch x let co to stojí v brně. Roli hraje ale taky sleva díky makro kartě.
Obecně vím akorát, že se vyskytnul problém tady na moravě u Shellu a Unicornu, jak mělo x lidí problémy letos v létě s ucpaným palivovým systémem. U shellky to byla spíš vyjímka, ale kdo je trochu zainteresovanej tak ví, že paliva co prodává unicorn nejsou na ropným základu ale živočišných olejech, proto mívá takový bezkonkurenční ceny ale taky čas od času problémy.
Obecně vím akorát, že se vyskytnul problém tady na moravě u Shellu a Unicornu, jak mělo x lidí problémy letos v létě s ucpaným palivovým systémem. U shellky to byla spíš vyjímka, ale kdo je trochu zainteresovanej tak ví, že paliva co prodává unicorn nejsou na ropným základu ale živočišných olejech, proto mívá takový bezkonkurenční ceny ale taky čas od času problémy.
Holomek!
- martin-red-corolla
- Člen Týmu
ja tankuju na OMV natural95, driv jsem bral se starym autem jen na Agipu, ale asi meli spinavou nadrz nebo co, protoze se mi dostal do benzinu pisek a ucpalo mi to karburator...
nedavno jsem bral na obycejne benzine, cca mesic jsem tam jezdil a nikam jinam, protoze OMV jsem nemel po ruce, a auto zacalo cukat, tak jsem dojel nadrz a dal plnou na OMV a je to zase ok
nedavno jsem bral na obycejne benzine, cca mesic jsem tam jezdil a nikam jinam, protoze OMV jsem nemel po ruce, a auto zacalo cukat, tak jsem dojel nadrz a dal plnou na OMV a je to zase ok

Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Jimmy-carrera levnější varianta vpoweru. Mrkni na stranky OMV. U nas takyzdražili shell v-p. o 2,40kč / L oproti natural klasik. carrara u nas dnes 30,50. Neni to o vykonu ale o většim podílu přisad proti...viz OMV. Mám postarší vozidlo které dobře slouží a tak se mu snažim vč.údržby dát i lepší baštu,neb si ho hodlám nechat i nadále.
ex E 9
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
U nas ve meste je Agip taky strasnej , tam poznam ze to nejede tak jak s normalnim , nevim cim to ale snazim se tam netankovatAlliq píše:ja tankuju na OMV natural95, driv jsem bral se starym autem jen na Agipu, ale asi meli spinavou nadrz nebo co, protoze se mi dostal do benzinu pisek a ucpalo mi to karburator...
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"