Tlakový spínač oleje
Tlakový spínač oleje
Nazdar pánové, potřebuju od vás poradit. Mám Carinku E a potřebuji zapojit LED světla pro denní svícení . Napájet je chci z tlakového spínače oleje jenomže problém je že ho nemůžu najít. Proto vás prosím o přesný popis místa kde ho najdu (foto nebo nákres vítán). Motor je 1.6 . Předem moc děkuju za odpověď. 

To teda nevím no,ale ty světla i když mají malej odběr,tak bych je rozhodně zapojil jinamhogofogo píše:(Nejčastěji se používá olejové čidlo...Spíná se totiž po nastartování a vypíná po vypnutí motoru, takže ideální... ) Toto jsem totiž našel na netu v nějakým diskuzním foru jako odpověď tazateli který se ptal kam světla zapojit.
Toyota Carina E 2.0 GLI
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
urcite jinam , navic to neresi to co maji svetla na denni sviceni delat a to ze po zapnuti normalnich se maji vypnout , vhodnych 12 voltu je po celym aute dostatek, plus musis vyresit to vypinani ale na to tam musi byt navod a potrebne soucastky 

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Přesně tak, upřímně, dost mě udivil nápad napojit to na čidlo oleje.Pavo.B. píše:urcite jinam , navic to neresi to co maji svetla na denni sviceni delat a to ze po zapnuti normalnich se maji vypnout , vhodnych 12 voltu je po celym aute dostatek, plus musis vyresit to vypinani ale na to tam musi byt navod a potrebne soucastky
Toyota Carina E 2.0 GLI
Velmi doporučuji podobné fórum přestat navštěvovat. Tohle je fakt hovězina. Ano, technicky je to nejméně náročné, zároveň ale největší možná prasárna.hogofogo píše:(Nejčastěji se používá olejové čidlo...Spíná se totiž po nastartování a vypíná po vypnutí motoru, takže ideální... ) Toto jsem totiž našel na netu v nějakým diskuzním foru jako odpověď tazateli který se ptal kam světla zapojit.