Rozebrani palubni desky, Yaris 03, 5d
Rozebrani palubni desky, Yaris 03, 5d
lidicky nemate nekdo navod nebo osvedceny postup jakym zpusobem se dostat pod pristrojovku? jde mi o napojeni na modul centralniho zamykani kterej je nekde mezi kaplickou pristroju a volantem, tzn sundat vsechno vcetne volantu... diky moc
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Já kuchal r.v. 99. Myslím že je to stejné, kromě kapličky budíků. Prvně musíš sundat středovou konzolu (jak šteluješ topení atd.) Sundej ty kolečka kterýma šteluješ ventilátor, teplotu a směřování vzduchu. Pod dvěma jsou dva šroubky, pak clou konzolu vycvakneš a odpojíš dráty.
Potom musíš nějak rozebrat kapličku a vymontovat ty budíky. To už ale budeš muset sám, já to mám trochu jinak a nevím jak moc je to podobné.
Dál ten vrch palubky drží na šroubcích, co jsou umístěné pod mřížkami reprodukotorů pod předním oknem.
No a poslední šroub kde to drží je zespod airbagu spolujezdce, tam se dostneš po vyjmutí kastlíku před spolujezdcem a musíš ho zespod pohledat. Je to velký šroub, myslím 10ka.
No a nakonec celý ten vrch opatrně vycvakneš a vytáhneš ven.
Snad jsem na nic nezapoměl. Kdyby něco tak písni a já na to ještě mrknu.
Potom musíš nějak rozebrat kapličku a vymontovat ty budíky. To už ale budeš muset sám, já to mám trochu jinak a nevím jak moc je to podobné.
Dál ten vrch palubky drží na šroubcích, co jsou umístěné pod mřížkami reprodukotorů pod předním oknem.
No a poslední šroub kde to drží je zespod airbagu spolujezdce, tam se dostneš po vyjmutí kastlíku před spolujezdcem a musíš ho zespod pohledat. Je to velký šroub, myslím 10ka.
No a nakonec celý ten vrch opatrně vycvakneš a vytáhneš ven.
Snad jsem na nic nezapoměl. Kdyby něco tak písni a já na to ještě mrknu.
demontáž PD u Yarise...
Jen mohu doporučit před prací odpojit baterku.
Přeci jen se člověk motá kolem Airbagů.

Back in Czech.