nastavitelna sedacka spolujazdca na 5.gen

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
miguellito
Navigátor

nastavitelna sedacka spolujazdca na 5.gen

Příspěvek od miguellito »

by ma zaujimalo,kebyze si zozeniem sedacku vodica-nastavovaciu,dala by sa jednoducho prehodit na miesto spolujazdcovej? nebude stredovy panel zavadzat nastavovacim koleckam ktore su na lavo?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tak to vyzkusaj :) je to prace na 10 minut - 8 sroubu :)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

inak to pories,, ja som to trak urobil na Carine,, zozen si lavu sedacku z anglickej verzie,, a mas nastavovanie pri dverach,, nemusis nic dopasovavat,, vsetko pasuje na prvy raz.
miguellito
Navigátor

Příspěvek od miguellito »

vlastne oka skusim obe rady...len z tej anglickej to sa asi bude tahsie zhanat...uvidim inak celici mali aj vyhrievane sedadla nie? mali to aj GTicka? lebo aj pod elektr. ovladanim zrkadiel je este akoby predpriprava na dalsi ovladac a kdesi som videl mylsim ze tam bolo ovladanie ku vyhrevu ci?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

v katalogu jsem to vyhrivani nenasel , jen nektere priplatkove vybavy meli elektricke serizovani
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

vyhřejvaný nebyly... ale GT-R verze japonská/ australská měla el- posuvnou sedačku řidiče... + ve předu před řadičkou sem zkoumal proč je tam ten zaslepenej čudlík u všech EU/USA celic- noooo opět byl jen a jen pro GT-R 4ws - tlumiče.
http://www.cardomain.com/ride/3188393
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

ale byli vyhřejvaný i GT mám k čeldě knížku a TAM TO PODLE DRUHU VÝBAVY JE NAKRESLENÝ-ZÁLEŽÍ CO JSI KDO ZAPLATIL
a tlačítka byli na středovým tunelu pod zpětnýma zrcátkama já mám dokonce pod sedačkama nachystaný kabely na připojení vyhřívání :D
Avensis T22 D4D,r.v.10/01
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

scan- nevěřim... ty kabely vedly podle mě právě k el- posuvu, a ne k vyhřejvání... ještě sem si prostudoval USA katalog celic a tam se nabízely ty elektricky posuvný taky- jen v příplatkový výbavě u modelů GT-S a Alltrack turbo. (navíc ta elektrika neslouží k "posuvu", ale jen se el. ovládá bederní opěrka a boky sedačky 7way adjustable power seats, standard je 5 way adjustable non power). Žádný vyhřejvání, nene :-) http://carphotos.cardomain.com/ride_ima ... _large.jpg
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

si vzpominam ze jsme to tu resily uz :D ja jsem tenkrat psal ze to ve svoji knizecce nemam a Petr mel trosku jinou a ten obrazek tu ukazoval , uz nevim jiste, ale v nasich katalozich s micronem to nemame ani jako priplatkou vybavu ( mam USA roky 92 a 93 )
Odpovědět

Zpět na „Celica“