zkušenosti uživatele s Celicou GT4 šesté generace
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
zkušenosti uživatele s Celicou GT4 šesté generace
Zdravím všechny, hooodně dlouho jsem tu nebyl a už doouho jsem nevlastnil celicu. Moje motorka mě teď opustí a jako "víkendovku" za ní bude suplovat nějaké silné auto. Jedním z kandidátů na "hobby" vůz je i celica 6.gen. GT4. Měl jsem již v minulosti 5.gen. a 6.gen. ale zkušenosti s GT4 nemám. Zajímaly by mě postřehy někoho kdo ji vlastnil. Co se týká servisu a na co tahle auta trpí. Dodám, že auto nebude využíváno v každodením provozu. Díky za přízpěvky
- george GT4
- Člen Týmu
- george GT4
- Člen Týmu
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
každý si pod pojemem zábava představuje neco jiného, ja osobně zábavu vidím v obratnotsi, lehkosti řízení, skombinované se sílou motoru a kccelerací a na rovinu, celica je na to moc težká a "nemotorná" na druhou stranu je "líbivá" ( což zase já nehodnotím jako zábavné ale proste hezké - rozlisuji ).
Osoben si myslím že se dají koupit auta za třetinu ceny celdy, s temi parametry které považuji za zábavné lepšími, a provozními náklady ( opravy , udržba ) stejnými, ne li nižšími, jen proste nejsou tak "líbivá"..
Osoben si myslím že se dají koupit auta za třetinu ceny celdy, s temi parametry které považuji za zábavné lepšími, a provozními náklady ( opravy , udržba ) stejnými, ne li nižšími, jen proste nejsou tak "líbivá"..
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
vzácně snim musim souhlasitIdaho píše:každý si pod pojemem zábava představuje neco jiného, ja osobně zábavu vidím v obratnotsi, lehkosti řízení, skombinované se sílou motoru a kccelerací a na rovinu, celica je na to moc težká a "nemotorná" na druhou stranu je "líbivá" ( což zase já nehodnotím jako zábavné ale proste hezké - rozlisuji ).

Celda GT4 je těžká, nudná a neohrabaná!! a řikám to pořád, ale zároven je prostě hrozně rychlá na rozmlácený okresce a drží se asfaltu jak Inry kříže. Je snadný sní jet jako dobytek tam kde by se zadokolky rozklepaly strachem. Ale pod pojmem zábavný auto si jí nikdy nevybavim, pod tim pojmem si představim třeba MX-5, AE 86(to je muj favorit), MR-2(to je zabiják), RX-7, E30 nebo 200SX, prostě auto který nemá 1,5 (slovy:jeden a půl) Tuny!!
Ale láska je láska

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
kdyz uz jste se tu rozepsali ( trochu bokem sice ) tak se pridam, ja bych jako auto pro zabavu chtel MR2-MKI s 4AGE vyladenym od Libora , hodne otacek , velky vykon a vahu do 800 kg , tak nejak po tech MKI porad pokukuju
proste takovou malou zabijackou NSX
6gen GT four se mi hodne libi ale pro me je to aky takovej "tank" letet s nim po lesnich cestach a nebat se kdyz to narvu do stromu - na takovou jizdu dobry , sem ale od prirody spis na technickou jizdu ne abych letel cesta necesta a tak mam rad taky lehky a svizny auta ( AC cobra ....... ) kde se chyby neodpusti
stejne jako kdyz jedu na lyzich - to sem taky kamikadze 

6gen GT four se mi hodne libi ale pro me je to aky takovej "tank" letet s nim po lesnich cestach a nebat se kdyz to narvu do stromu - na takovou jizdu dobry , sem ale od prirody spis na technickou jizdu ne abych letel cesta necesta a tak mam rad taky lehky a svizny auta ( AC cobra ....... ) kde se chyby neodpusti

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- george GT4
- Člen Týmu