Tak projekt GT4 500 určitě rok dělat nebudu bude na to čas ale dýl nevyšla mi ,,báze" z které jsem to chtěl začat stavět,ono práce chvatná málo platná.Jen kdybych začal vydělávat i tím že spím to je taky důležité jak jsem koukal na účet.Priorita je nyní někde jinde dokončím príšeru užiju ježděním za čas celého roku a i pořádně zregenereuju po dnešku kterej mi naštestí vyšel.No ale nikdy neříkej nikdy...ani príšeru jsem nezačal stavět plánovaně.
Chtěl bych spíše udělat postupně a rozumněji TA22.Nejprve zkompletisujeme základnu dílů za čas celého roku a až pak se na to vlítne.Renovace veterána vychází na hodně peněz taky jen interiér mi vyčíslily na 50-65 tisíc v plné kůži kobercemi a střechou to jen aby bylo trochu jasno jak to vypadá když to děláte na třídu ,,veterána" A klasse

.Jo a jsem blbec protože jak jsme byl ve stresu tak jsem zapoměl na klímu kterou jsme chtěl koupit díky ArniemuGT který mi ji našel na netu.Budu se nyní díky získanému času moci věnovat tomu více.
P.S. Kluci EVO jsem měl sice ,,jen " VI ale měl, nyní již jsem starší a už ho mám za sebou

Bylo ale neskutečné a neskutečně jsem ho i otočil na střechu

.A nové již nejsou to co bývali VIky

Evo určitě vyjde levvněji jak Celica po přestavbě alespoň v mé představě

Nějaké ty auta doma jsou.