Mimochodem, na oplátku ti můžu poskytnout DVD do navi TNS 310+. Mám mapy 2008-2009 (sever, západ, východ jih)
No asi takhle, v pohodě mě to najde i takovej bubákov jako jsou Markoušovice v pokrkonoší, kde žije možná tak 150 lidí a končí tam silnice. Na druhou stranu mě to na slovensku v Hrabově táhlo do kopce sjezdovky (Malino Brdo) na Vlkolínec cestou, která není a nikdy nebyla.jelinek4 píše:aka je asi podrobnost tych map napr. ceska?
V čem je jiná? Už je barevná a 3D? Když jsem Verso koupil, tak jsem měl v changeru origo DVD západní evropy (2001) a když jsem ho použil v rakousku, tak jsem bylů až překvapenej jak solidně to funguje. Na druhou stranu barevnej přenosnej TOMTOM je úplně o něčem jinýmaczasa píše:TNS310+ jsem si nechal ujít.Zase ale mám TNS510
tak můžeme porovnat.
a skusal si to v IE spustit?progym píše:To co je na rapidshare mám, ale nefunguje autorun a tedy jakýkoliv listování je v pytli a prokousat se jednotlivýma stránkama je na důchod.........![]()
Potkat se na kafe nevylučuju, jen u mě je to takový složitý s časem. Víš co? Já jak budu mít nějakou "díru" tak ti napíšu a buď se potkáme nebo ne. Pokud bysme měli štěstí a potkali se na prkýnkách na sedle, tak k tomu kafi můžeme dát i nějakej grogJak napadne první sníh, tak vždycky někam s pár lidma razím se sklounout jen tak na sobotu. Sedlo znám a z ČR mě to příjde jako jedny z lepších sjezdovek (široký sjezdovky, dobrá dostupnost, slušný ceny...)
Co prosím tě píšou u uživatelským manuálu na 320 stranách? Jak se odemykají dveře a že za jízdy se nedoporučuje aby řidič vystupoval?![]()
![]()